Óra

Ez a kategória óra választékunkat tartalmazza, melyek minden otthonban létfontosságú kiegészítők. Webáruházunkban válogathatsz falióra kínálatunkból és LED-es ébresztőóráink közül. 

 

Egy falióra rendkívül praktikus, amellett, hogy mutatós is. Termékünk jelzi a külső és belső hőmérsékletet egyaránt, nagyméretű számlappal rendelkezik, mely könnyedén olvasható. Az otthonos falióra mellett nem hiányozhat az éjjeliszekrényről egy ébresztő sem, mely stílusos és hasznos is egyben. Ezek a kiegészítők jelzik az időt, a dátumot és a hőmérsékletet. Zavar éjjel a LED fény? Válaszd a koppintással kikapcsolható kijelzővel ellátott típust!

tovább bezár
Típus
Elérhetőség
További szűrők
12 db termék

A hagyományos ébresztőórák helyett az ébresztés lehet sokkal kellemesebb! Egy praktikus, modern eszköz barátságosabban kelt minden egyes reggel. A klasszikusabb formák mellett egyedi 3D megjelenésű modellt is beszerezhetsz, melynek állítható a fényerőssége.

 

Az óra, mint nélkülözhetetlen kiegészítő

 

Lakáskiegészítő termékpalettánk bőséges választékot kínál. Egy otthon lelkét a kiegészítők adják, melyekkel még színesebbé, kényelmesebbé és praktikusabbá válik.

 

Óra kategóriánkból LED-es ébresztőóra aloldalunkat is eléred, ahol többféle kialakítású és funkciójú termék közül szemezgethetsz. Modern, 3D megjelenésű modellt, mutatós fa hatású külsővel rendelkezőt, sőt, még projektorral ellátottat is rendelhetsz. Ezzel a készülékkel gond nélkül kivetítheted a falra a pontos időt. 

 

Minden otthon meghatározó kelléke a falon elhelyezett mutatós óra, mely dekorációs tárgyként és számos funkcióval gazdagított praktikus eszközként is megállja a helyét. Falióra kínálatunkból beszerezheted a számodra tökéleteset! Válassz stílusos, modern funkciókkal rendelkező típust, mely a hőmérsékletet is jelzi. 

 

Annak ellenére, hogy telefonunkat szinte mindenhová magunkkal visszük, nem szabad elfeledkezni az igazi otthonról, amelynek része a hagyományos falióra is és az éjjeliszekrényen elhelyezett ébresztő. 

 

Dekoratív és funkciógazdag kellékek

 

A lakásokban elhelyezett órák többsége már kettős szerepet tölt be. Egyrészt emel az egész lakás küllemén, alakítja a megjelenését és a hangulatát is. Másrészt tájékoztat az időről, és remekül alkalmazható ébresztőóraként is. Ezek a többfunkciós kiegészítők napjainkra már annyira megszokottá váltak, hogy szinte el is felejtjük, pedig létfontosságúak. 

 

Merülj el kínálatunkban, és válaszd ki az ideális órát!