Kaputelefon

A kaputelefonok alkalmazása valószínűleg a Te számodra is ismeretesek. Egyetlen nyomógomb és máris csengethetsz vele az adott lakásba, vagy a vendégek tehetik meg ezt hozzád. Beszélhettek egymással, így pontosabb képet kaphatsz arról, ki és miért érkezett hozzád.

 

Éppen ezért manapság már minden igényt kielégítő, színes videós kaputelefont is beszerezhetsz a webáruházunkban. Szerepük egyre nagyobb, megvéd az esetleges nem kívánt látogatóktól, és persze növeli a biztonságérzetet. Így nyugodtabban hagyhatod otthon a gyerkőcöt is, biztos lehetsz benne, hogy nem enged be senkit.

tovább bezár
9 db termék

A kaputelefonok használata

 

Mivel manapság egyre nagyobb az igény a biztonságra, így valószínűleg Te is egyre több minőségi lakáskiegészítőkkel próbálod meg kényelmesebbé tenni a mindennapjaidat. Ott vannak például a színes videós kaputelefonok, amikből neked is érdemes lenne beszerezned egyet otthonra. Egy ilyet felszerelve a kapura beszélhetsz az éppen érkező látogatóval, megtudhatod, hogy ki az és miért érkezett hozzád.

 

Szerepük egyre nagyobb, hiszen megóvja a családot a nem kívánt látogatóktól, illetve növeli a biztonságérzeted. Használható akár egy, akár több száz lakás esetében. A társasházaknál szinte elengedhetetlen készüléknek számít. Az eszköz három részből áll, a táp-, a beltéri, illetve a kültéri egységből. Utóbbit szerelik fel a bejáratokhoz, míg előbbiek kerülnek az ajtó mellé, az előszobába, egyéb helyiségekbe. A kapuegység lehet hagyományos vagy digitális, attól függően, hogy melyikre van szükséged otthon.

 

A kaputelefonok kínálata

 

A webáruházunkban kapható színes videós kaputelefonok között megtalálhatod például a Wifi Set Smart Home by Somogyi készüléket, amelyhez 7 colos LED monitor tartozik. A szett modern és letisztult, a kialakításának köszönhetően pedig akár a Te lakásodban is jól mutathat. A külső egységet kamerával látták el, aminek a képe 7 colos, így a fényképes vagy a videós formátumot is jól láthatod vele. Minden tevékenységet naplózni tudsz, így bármikor visszakeresheted, ha szükséged van rá. A beltéri egység vezeték nélküli, a WiFi-n keresztül kapcsolódik az internethez. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik kaputelefonunk, akkor szerezd be még ma, nehogy lecsússz a lehetőségről. A kosárba téve onnan bármikor könnyedén megrendelheted, mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a terméket. Nézz körbe még ma, és válogass kedvedre!