Információs tábla

Hotelt vezetsz? Van egy kis falusi szálláshelyed? Esetleg csak feldobnád az otthonodat pár apró táblával? Akkor ne keress tovább, hiszen webáruházunkban mindent megtalálhatsz ehhez. Az információs tábláink között bőven akad olyan, ami tökéletes segítség lesz a vendégek számára. Ilyen például a dohányzást tiltó, a mozgássérült WC-t jelző, illetve a pelenkázószobába invitáló változatok.

 

Ezek mind abban támogatják a szálláshely működését, hogy mindenki megtalálja a mosdót, a zuhanyzót és az egyéb helyiséget, amit éppen keres. Érdemes tehát alaposan szétnézni nálunk!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Így működtess szálláshelyet!

 

Biztosan Te is tudod, hogyha saját vendégházat, szálláshelyet vezetsz, akkor bizony nemcsak a személyzetre, a tisztaságra és az ételekre kell ügyelned. Van jó pár olyan apróság, aminek még a helyén kell lennie ahhoz, hogy minden rendben működjön. A webáruházunk lakáskiegészítői között megtalálhatod az információs táblákat, amiknek hála a vendégek könnyebben eligazodnak majd nálad. 

 

Legyen szó a zuhanyzóról, a mosdóról, esetleg a dohányzásra kijelölt helyről, a fémtáblák felhelyezésével megakadályozhatod, hogy a recepcióst egész nap lefoglalják kérdésekkel a vendégek. Az apróságoknak hála ugyanis mindig tudják majd, hogy mit és hol találnak, így jóval kevesebb időt töltenek majd azzal a pihenésük alatt, hogy az egyes helyiségeket keresik. 

 

Az információs táblák kínálata

 

A webáruházunkban kapható Hotel Program információs táblái polírozott és matt változatban kaphatóak. A legtöbb darab 120 x 140-es méretben kapható, így könnyedén felhelyezheted azokat a falra vagy az ajtó köré. Legyen szó a “Dohányozni tilos”, “Dohányzásra kijelölt hely”, “Férfi WC”, “Mozgássérült WC”, esetleg a “Pelenkázó szoba” változatról, nálunk mindegyiket beszerezheted. Ezáltal sokkal rugalmasabbá teheted a hotel vagy vendégház működését. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik táblánk, esetleg egyéb lakáskiegészítőt, szálláshelyen szükséges terméket szeretnél beszerezni, akkor tedd azt a kosárba. Onnan bármikor pillanatok alatt megrendelheted azt, mi pedig igyekszünk a csomagot a lehető leggyorsabban eljuttatni. Nézz körbe a széles palettánkon, és válogass kedvedre a többféle Hotel Program termékeink között, amivel megkönnyítheted a szálláshely működését.