Álkamera

Ebben a kategóriában álkamera kínálatunkat találod, mely remek megoldást nyújt a nem kívánatos látogatók megtévesztésére. Ez a praktikus kiegészítő tipikus kamera formával rendelkezik, a villogó piros LED jelzéssel még élethűbb, mintha állandóan aktív lenne. Kültéren és beltéren is alkalmazható. 

 

A folyamatos LED jelzés révén azt a látszatot kelti, mintha rögzítene éppen. Egy álkamera plusz biztonságot jelent, mely költséghatékony, betörést megelőző megoldás. A kamerák javarészt elrettentésképpen használatosak. Az elkövetők nagyobb eséllyel tartózkodnak egy kameramentes helyszínen. Fedezd fel álkamera választékunkat, és ismerd meg az előnyeit!

tovább bezár
5 db termék

Az álkamera preventív célzattal történő használata optimális megoldást kínál mindazoknak, akik nem szeretnének bonyolult, költséges telepítési folyamatokat. Ez a kiegészítő külsejében tökéletesen megfelel egy valódi megfigyelőrendszer minden követelményének. 

 

Az álkamera előnyei 

 

Lakáskiegészítő termékeink között találod álkamera választékunkat, mely könnyedén telepíthető, nem igényel extra költséget és energiát. Mivel nem történik adatrögzítés, így nem érinti a GDPR szabályozás sem. Megbízható, magas minőségű kameránk segítségével megtéveszthetők a kéretlen látogatók. 

 

Előnyös mindazoknak, akik nem szeretnének komplex, költséges megfigyelőrendszerre beruházni, ugyanakkor egy plusz megelőző védelmi megoldást keresnek. 

 

Szintén remek választás, ha amúgy nehezen hozzáférhető területek valódi bekamerázása gondot okozna vagy jogilag akadályokba ütközne. 

 

Mire érdemes odafigyelni egy álkamera alkalmazásánál? 

 

Az egyik legfontosabb, hogy a megtévesztés minél hatékonyabban érvényesüljön. A valódi megfigyelőrendszer látszatát célszerű fenntartani. A legtermészetesebb módon kell viselkedni, lehetőleg nem nyilvánosságra hozni a kamera létét, hiszen ez már önmagában is gyanús, ha valaki felhívja rá a figyelmet. 

 

Fontos, hogy a készülék minél élethűbb külsővel rendelkezzen, LED fénnyel, éjjellátó módnak megfelelően. A legjobb, ha beltéren és kültéren is használható változatot szerzel be.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet, és szeretnél egy plusz védelmi megoldást, válassz álkamerát! A készüléket elhelyezheted a kertben és a házban egyaránt. Próbáld ki ezt az egyszerű és praktikus megoldást a biztonságérzeted növelése érdekében!