Hangtechnikai kiegészítők

Ebben a kategóriában hangtechnikai kiegészítők bőséges kínálatát láthatod, többek között gumiszegélyeket, hangelnyelő szivacsot, hangfalbevonó kárpitot, optikai kábelt. Ezeken túl állványt is zenekari hangfalhoz. Rendkívül széles a termékpaletta. Hangfalhoz keresel fém fogantyút? Nálunk, a Homeluxnál megtalálod! 

 

Merülj el kínálatunkban, és biztos lehetsz benne, hogy megtalálod az éppen szükséges hangtechnikai kiegészítőt! Szeretnél néhány plusz kelléket a zeneszobádhoz? Egy hangelnyelő szivaccsal például tiszta basszushangzást biztosíthatsz! Különösen javasolt HIGH-END minőségű hangfalakhoz!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Egy digitál-analóg audió átalakító optikai kábel létfontosságú, hiszen általa megoldhatod, hogy a tévéd hangját a hifi rendszereden keresztül sugározd, otthoni moziélményként! 

 

Hangtechnikai kiegészítők széles választéka 

 

Webáruházunk hangtechnika termékei között találod a külön kategóriába gyűjtött kiegészítőket, kellékeket, melyek elengedhetetlen elemek a zenekedvelőknek, szakmabelieknek egyaránt. 

 

A hangfalak védelme különösen fontos, ehhez nyújt remek megoldást a hangfalbevonó kárpit, mely fekete, vágható és ragasztható, így egyszerűen használható. A felületi sérüléseknek kitett hangfalakat megfelelően védi, ezáltal meggátolhatod a rongálódásukat, és elkerülheted az apró sérüléseket. 

 

Felújítanád régi hangszóród? Ez esetben böngészd végig membránszegélyeinket, melyek remekül bevethetők a hangszórók javítására! 

 

Zenészként az élet elképzelhetetlen zenekari hangfalállvány nélkül. A koncertek meghatározó elemeként gondoskodik a hangdobozok ideális tartásáról. Könnyű, mobilis, mégis stabil konstrukció. Csúszásgátlóval rendelkezik a maximális biztonság érdekében. 

 

Hogyan rendelj tőlünk? 

 

Konkrét elképzeléssel látogattál webáruházunkba? Elsőként azt javasoljuk, hogy a keresendő árucikk kategóriaoldalát böngészd végig, ez esetben a hangtechnikai kiegészítők gyűjtőoldalt. Emellett érdemes a hasonló termékeket is átfutni, így semmi sem kerüli el a figyelmed, esetleg új ötleteket is gyűjthetsz. 

 

Sikerült kiválasztanod a szimpatikus kellékeket? Egyszerűen add kosárhoz őket, majd navigálj át a megrendelési űrlaphoz, ahol megadhatod a rendelésed leadásához szükséges adataidat! 

 

Válogass kedvedre hangtechnikai eszközeink kínálatából, és használd ki a zenehallgatás minden pillanatát!