Hamuporszívó

Kandalló van a nappaliban vagy a hálószobában? Esetleg még mindig cserépkályhát használsz, vagy egyszerűen szeretnéd rendben tartani az életteredet? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunk szenvedélye minden, ami a lakberendezéssel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a kínálatban hamuporszívókat is, amelyek sokszor jöhetnek jól akár fűtés idején, akár az őszi sütögetéskor.

 

A hamuval és korommal járó tevékenységek ugyanis sokszor okozhatnak problémát, hiszen a terület tisztán tartása nem kis munkát igényel. Nézz körbe nálunk még ma, és válassz egy minőségi terméket otthonra!

tovább bezár
Gyártó
Elérhetőség
További szűrők
7 db termék

Hamuporszívó

 

Nem biztos, hogy minden egyes tűzrakás alkalmával szükség van órákon át tartó takarításra. Ilyenkor ugyanis remek szolgálatot tehet egy minőségi hamuporszívó, amely segítségével pillanatok alatt rendet tudsz rakni az adott területen. Ezeket nemcsak a fűtés idején használják előszeretettel, hiszen akár egy nyári grillezés során is jól tud jönni. A kerti grill mellé már-már kötelező kiegészítő, ha nem szeretnénk, hogy az egész terasz és udvar hamuban ússzon. Nagy előnye, hogy nemcsak a kihűlt hamut tudjuk vele feltakarítani, hanem elviseli akár a melegebb kormot is. 

 

A választásnál érdemes figyelembe venni a teljesítményt, illetve a méretet egyaránt. Egy nagyobb háztartásba jobb ugyanis egy minőségibb darabot beszerezni, amely jól bírja majd a mindennapos strapát. 

 

Hamuporszívók kínálata

 

A webáruházunkban kapható modellek között találhatsz elektromos változatot, de rendelhetsz akár kiegészítőket is. A Hecht 1200 W-os hamuporszívója például egy ideális segédeszköz a kályhákhoz, kandallókhoz és a grillek körül egyaránt. A megbízhatóan működő 22E gyártmány 20 literes kapacitással rendelkezik, így akár egy nagyobb tisztítás során sem kell folyamatosan kiüríteni a tartályt. A rendszeres használat során megszűnhet a lakásban a szálló hamu és por, ennek köszönhetően pedig az estéket sokkal tisztább levegőben tölthetjük. Hátránya azonban, hogy kizárólag hideg hamu összeszedésére szolgál. 

 

Amennyiben pedig szűrő cseréjére, esetleg textilváltozatra van szükség, akkor választhatsz a mosható és a nem szőtt előszűrőink közül, amelyek jól passzolnak a Hecht modellekhez. Nézz körbe nálunk még ma, és válassz egyet a prémium hamuporszívóink közül!