Személymérleg

Ez a kategória személymérleg kínálatunkat tartalmazza, melyek elengedhetetlen kellékek életmódváltóknak, egészségtudatos szemléletűeknek, valamint diétázóknak. Egy személymérleg minden otthonban létfontosságú, hiszen testsúlyunk időszakos ellenőrzése éppúgy javasolt, mint a vérnyomásunk bizonyos időközönként történő mérése. 

 

Webáruházunkban klasszikus kialakítású modellek és modern okosmérleg is beszerezhető, melyet okostelefonos applikációval is összehangolhatsz. Fedezd fel a precíz, megbízható személymérlegek nyújtotta előnyöket! Használd őket napi ellenőrzéseid során!

tovább bezár
4 db termék

Okosmérlegünk által megbizonyosodhatsz a testzsír, a víztartalom, az izomtömeg, és csonttömeg értékeidről is. Ezeken túl a BMI index és az anyagcsere-sebesség is mérhető. A konkrét adataid alapján profi módon menedzselheted az életmódváltásod. Akár egy egészségesebb életmód a cél, akár testépítés vagy épp súlycsökkentés, egy okosmérleg nagy segítséget nyújthat. 

 

A személymérleg felhasználási köre

 

Webáruházunk szépség és egészség termékkörében találod személymérlegeinket. A klasszikus, hagyományos digitális fürdőszobai mérlegektől kezdve, egészen az okosmérlegekig bőséges a paletta. Egyedül rajtad áll a döntés aszerint, hogy milyen funkciókra lesz szükséged a jövőben. 

 

Különösen javasoltak, ha épp étrendváltást tervezel vagy komplett életmódváltást. Remekül alkalmazhatók testépítés, valamint alakformálás esetén is. Ugyanakkor fontos kiemelnünk, hogy nem csupán diétázóknak és edzés mellett célszerű használni. Az időszakos testsúly ellenőrzésére érdemes odafigyelni, hiszen egészségünk állapotjelzőjeként is támpontot ad. Akár hirtelen fogyást, akár gyors gyarapodást észlelünk. 

 

A digitális eszközök jelentősen megkönnyítik mindennapjainkat. Nincs ez másképp az egészségügyi kellékekkel sem. Választhatsz a hagyományos mérlegekkel szemben okosmérleget is, amely még több funkcióval és telefonon futtatható alkalmazással nyújt profi segítséget. 

 

Hogyan keress webáruházunkban?

 

Célirányos kereséshez használd webáruházunk kategóriaoldalait, ahol egy csokorba gyűjtöttük a hasonló alkalmazási körbe tartozó termékeket. Például “egészség, szépség” kategóriánkból elektromos fogkefét, személymérleget, vérnyomásmérőt, lázmérőt is beszerezhetsz. Amennyiben csak nézelődnél, javasoljuk a főkategóriák átnézését is!

 

Válogass kedvedre, és szerezz be még több praktikus otthoni eszközt!