Akkumulátor

Ha otthonod felújításáról gondolkozol, vagy a kertedet akarod modern megoldásokkal megszépíteni, webáruházunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Tíz éve arra törekszünk, hogy amit a vevőink kigondolnak, elképzelnek, az már benne is legyen a kínálatunkban. Ezt a hozzáállást Magyar Brands 2020 díjjal is elismerték. Ebben a kategóriában akkumulátor választékunkat ismerheted meg.

 

A széles választékon kívül saját logisztikával, 15 napos visszavásárlási garanciával, szakszerű beüzemeléssel és bizonyos termékeknél ingyenes házhoz szállítással várunk. Biztos lehetsz abban, hogy nálunk kiváló minőséget kapsz, megfelelő áron.

tovább bezár
Kapacitás
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Részletek a kínálatból

 

A lakberendezés termékei mellett elektronikai felszerelések is megtalálhatók kínálatunkban. A hálószoba, konyha, fürdőszoba, előszoba és étkező bútorai mellett fényforrások, szerelvények, kisebb-nagyobb kiegészítők és dísztárgyak között is válogathatsz.

 

A kert felújításához, berendezéséhez is mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet. Kerti gépek, kerti bútorok, napozóágyak, barkács és sportfelszerelések, a szabadidő hasznos eltöltéséhez szükséges eszközök széles választékából állíthatod össze házi oázisodat, és a fenntartásához, elkészítéséhez szükséges kellékeket.

 

Elektronikai termékkínálat

 

  • Hűtés, fűtés, párásítás és párátlanítás eszközei
  • Egészség és szépségápolás
  • Hangtechnika, mobil tartozékok
  • Autós kamerák 
  • Akkumulátor
  • Állatriasztók, állatcsapdák
  • Autós kamera
  • Aljzatok, dugaljak,elosztók
  • Kábelek, hosszabbítók

 

Az akkumulátor jelentősége

 

Rendkívül fontos szerepe van a ház körüli, illetve a házban használt eszközök üzemeltetésében. A megfelelő típusú akkumulátor a riasztórendszer, orvosi műszerek, szünetmentes tápegységek, tűzvédelmi és biztonsági rendszerek, elektromos gyerekjátékok, hajók, tengeralattjárók, kisebb elektromos járművek és a belsőégésű motorok indító áramellátását biztosítja.

 

Az általánosan használt ólomakkumulátor RT 12V/12Ah hosszú élettartamú, (5év), megbízható, zárt konstrukció. Felépítése rendkívül egyszerű, két elektrolitba merített nagyfelületű ólomlapból és a tárolóedényből áll. Feszültsége 12 V, kapacitása 12 Ah. Mérete 151x98x95 mm. 12 hónap garanciát biztosítunk hozzá.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keresd fel honlapunkat, ahol a szűrők beállításával könnyen meg is találod a keresett terméket, a fotóra kattintva a bevásárló kosárba helyezheted. Még pár kattintás és pár napon belül az otthonodban lesz a termék.