Akkumulátor

Ha otthonod felújításáról gondolkozol, vagy a kertedet akarod modern megoldásokkal megszépíteni, webáruházunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Tíz éve arra törekszünk, hogy amit a vevőink kigondolnak, elképzelnek, az már benne is legyen a kínálatunkban. Ezt a hozzáállást Magyar Brands 2020 díjjal is elismerték. Ebben a kategóriában akkumulátor választékunkat ismerheted meg.

 

A széles választékon kívül saját logisztikával, 15 napos visszavásárlási garanciával, szakszerű beüzemeléssel és bizonyos termékeknél ingyenes házhoz szállítással várunk. Biztos lehetsz abban, hogy nálunk kiváló minőséget kapsz, megfelelő áron.

tovább bezár
3 db termék

Részletek a kínálatból

 

A lakberendezés termékei mellett elektronikai felszerelések is megtalálhatók kínálatunkban. A hálószoba, konyha, fürdőszoba, előszoba és étkező bútorai mellett fényforrások, szerelvények, kisebb-nagyobb kiegészítők és dísztárgyak között is válogathatsz.

 

A kert felújításához, berendezéséhez is mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet. Kerti gépek, kerti bútorok, napozóágyak, barkács és sportfelszerelések, a szabadidő hasznos eltöltéséhez szükséges eszközök széles választékából állíthatod össze házi oázisodat, és a fenntartásához, elkészítéséhez szükséges kellékeket.

 

Elektronikai termékkínálat

 

  • Hűtés, fűtés, párásítás és párátlanítás eszközei
  • Egészség és szépségápolás
  • Hangtechnika, mobil tartozékok
  • Autós kamerák 
  • Akkumulátor
  • Állatriasztók, állatcsapdák
  • Autós kamera
  • Aljzatok, dugaljak,elosztók
  • Kábelek, hosszabbítók

 

Az akkumulátor jelentősége

 

Rendkívül fontos szerepe van a ház körüli, illetve a házban használt eszközök üzemeltetésében. A megfelelő típusú akkumulátor a riasztórendszer, orvosi műszerek, szünetmentes tápegységek, tűzvédelmi és biztonsági rendszerek, elektromos gyerekjátékok, hajók, tengeralattjárók, kisebb elektromos járművek és a belsőégésű motorok indító áramellátását biztosítja.

 

Az általánosan használt ólomakkumulátor RT 12V/12Ah hosszú élettartamú, (5év), megbízható, zárt konstrukció. Felépítése rendkívül egyszerű, két elektrolitba merített nagyfelületű ólomlapból és a tárolóedényből áll. Feszültsége 12 V, kapacitása 12 Ah. Mérete 151x98x95 mm. 12 hónap garanciát biztosítunk hozzá.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keresd fel honlapunkat, ahol a szűrők beállításával könnyen meg is találod a keresett terméket, a fotóra kattintva a bevásárló kosárba helyezheted. Még pár kattintás és pár napon belül az otthonodban lesz a termék.