Elegáns és praktikus fürdőszobai tárolás mosdó alatti szekrénnyel

Az otthonunk kellemes hangulatához hozzátartozik, hogy mennyire rendezetten tároljuk a használati tárgyainkat. Nem kell steril, múzeumi környezetet teremtenünk, hiszen ez nem otthonos. Azonban jó, ha csak azt tartjuk szem előtt, ami hozzájárul a komfortérzetünkhöz. A fürdőszobában egy stílusos mosdó alatti szekrénnyel hatékonyan és esztétikusan alakíthatunk ki tárolóhelyeket.

Elegáns és praktikus fürdőszobai tárolás mosdó alatti szekrénnyel

Ez a helyiség több szempontból is speciális szerepet tölt be a lakásban. Egyrészt a fokozott vízhasználat miatt más berendezésre van szükségünk a fürdőben. Másrészt olyan, sok esetben intim holmikat tárolunk itt, amelyeket rendszerint nem teszünk közszemlére. Ráadásul ha nem zsúfoljuk tele a kád szélét vagy a tükrös polcot a piperetermékeinkkel, sokkal inkább érvényesül a fürdő szépsége. 

Mitől lesz harmonikus a fürdőszobánk?

Amikor megtervezzük az új fürdőt, első lépésként fel kell mérnünk a méretek adta lehetőségeket. A fali és padlóburkolatok alapvetően meghatározzák a fürdőszoba megjelenését. Nagyobb felületeken igazán jól mutatnak a méretes csempék és az összefüggő, nagy minták. Kisebb helyiségekben azonban érdemes kerülni ezeket a burkolatokat. A világos, visszafogott árnyalatok jól mutatnak a zsebkendőnyi fürdőszobákban is.

Látványos elemei a fürdőnknek a fürdőkád, a mosdókagyló, a wc-csésze, a zuhanykabin vagy a bidé. Ezeket érdemes színben és stílusban is a burkolatokkal összecsengően kiválaszatni. Ha a csempék modern vonalat képviselnek, vásároljunk szögletes, letisztult kialakítású szanitereket. Ebbe beletartoznak a csaptelepek és az olyan kiegészítők, mint a törölközőtartó vagy a wc-kefe.

 

A fürdőszobai tárolás jelentősége

Fentebb már említésre került, hogy a fürdőszobában tárolt mindennapi tárgyainkat sok esetben inkább elrejtjük szem elől. Ezeknek a pipereholmiknak olyan helyet kell találnunk, amely könnyen elérhető és emellett esztétikus is. Egy mosdó alatti szekrény azért lehet jó választás, mert nagyon praktikus és helytakarékos. A padló és a falfelület a mosdókagyló miatt egyébként is mindenképpen takarásban van.

A mosdó alá integrált szekrények így nem foglalnak plusz helyet a fürdőszobában. Készülődés közben könnyen hozzáférhetünk a szükséges eszközökhöz. Ráadásul a gazdag választéknak hála tovább emelhetjük a fürdőszobánk fényét. Arra is ügyeljünk azonban, hogy nem csupán a borotvának vagy a sminktáskánknak kell helyet találnunk. Célszerű a törölközőket és a fürdőköpenyeket is a fürdőszobában tárolni.

 

A mosdó alatti szekrények típusai

A fürdőszobabútorok között nagyon darabok webáruházunkban is a mosdó alatti szekrények. Ha kedveljük az egyszerű megoldásokat, akkor érdemes lehet rögtön mosdószekrényt vásárolni. Ezekben a modellekben már beépítésre került a mosdókagyló, azt nem kell külön megvenni. 

Azonban ha kedveljük a szokásostól eltérő, különleges megoldásokat, választhatunk mosdó nélküli szekrényt. Ez esetben lehetőségünk van úgynevezett ráépíthető mosdókagylók beépítésére. Ezek lehetnek kerámiából, márványból, de akár üvegből is. Egy színes, ráépíthető mosdótál igazán szemet gyönyörködtető a fürdőszobában.

 

Mivel tehető még praktikusabbá a fürdőnk?

Webáruházunk termékei között számos további bútor megtalálható, ami egyszerűbbé teszi a tárolást. Az álló szekrények, a falra függeszthető modellek a kisebb fürdőkben is elférnek. Válasszunk praktikus kialakítású berendezést, így még kényelmesebbé tehetjük a fürdőszobánkat.

Blog

Ajánlott termékek