Müfenyö WONDER BLACK HX190 210 cm

Termékverzió: Müfenyö WONDER BLACK 210CM HX190
Cikkszám: KFA_391
Garancia idő: 12 hónap
35 000 Ft
Nincs raktáron
Több méretben Több méretben
Méret
210 cm
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 2800 Ft

Adatok

Méret
210 cm
Termékverzió
Müfenyö WONDER BLACK 210CM HX190
Garancia idő
12 hónap
Gyártó
DekorTrend

Termékleírás

Leírás
A Dekortrend Wonder Black fekete, 2D-s levelek között bármilyen dísz jól mutat, a karcsú fa a legkisebb térben is hatásos. A fekete műfenyőt inkább a modern elegáns lakásokba ajánljuk, gyönyörű kiegészítője lesz a karácsonyi ünnepeknek.

Mit jelent 2D-s műfenyő?


A műfenyőket négy csoportba soroljuk, a 2D elnevezést azokra a műfenyőkre alkalmazzuk, amelynek tűlevelei két dimenziósak, leginkább kis lapocskákra hasonlítanak. Ezek a fák az olcsóbb árkategóriába tartoznak.

Mit jelent a beakasztós ágkonstrukció?


A beakasztós ágakat a fa törzsébe kell egyesével beakasztanod, amikor a műfenyőd felállítod. Mindig figyelj, hogy a megfelelő ágakkal kezd az építést: érdemes a legnagyobbaktól a legkisebbekig haladnod a telepítés során.

Miért fontos az ágak száma?


Természetesen egy műfenyő annál dúsabb, minél több ágat tartalmaz. Minden ízléshez és díszítési szokáshoz más-más ágsűrűséget ajánlunk neked. Ha szereted a sűrűn, gazdagon díszített karácsonyfát, akkor egy kisebb ágszámú fát ajánlunk, ha a kevéssé dekorált műfenyőket kedveled, akkor a sűrűbb fákat javasoljuk. Ha csupán világítással díszíted a karácsonyfádat, akkor a minél sűrűbb, főként a kevert típusú ágkonstrukciójú fákat ajánljuk neked.

Vélemények

Müfenyö WONDER BLACK HX190 210 cm
Nincs raktáron