Állólámpa

Ebben a kategóriában állólámpa kollekciónkat tekintheted meg. Webáruházunkban egyaránt találsz modern stílusú, ugyanakkor klasszikusabb darabokat is. A vegyes formák mellett többféle szín közül válogathatsz. Anyagát tekintve fém, illetve textil borítású búrával ellátott lámpák is rendelhetők. 

Egy állólámpa szerepe jelentős, ugyanis a gondosan megválasztott kiegészítő nemcsak hangulatos fényforrást jelent, hanem az egész szoba összképe alakítható általa. A formája, anyaga, színe, a búrájának típusa mind hatást gyakorol a helyiség megjelenésére. Válogass kínálatunkból!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Az állólámpa kiválasztásánál elsődleges szempont a preferált stílus meghatározása, illetve a helyszín, ahová kerül. A jelenlegi bútorokhoz, valamint a szoba által képviselt dizájn szempontjából is könnyen beilleszthetőt érdemes választani. 

Az állólámpa szerepe és jelentősége

Ezek a hangulatos fényforrások igazán meghitté varázsolhatják otthonod. Miért hasznos egy állólámpa? Esti pihenőhöz, hosszas beszélgetésekhez remek kiegészítője a nappalinak. Egyesek nem szeretnek teljes sötétben filmezni, ugyanakkor egy erőteljes fény jelentősen rontja a tévézés élményét, helyette egy enyhébb fényforrást biztosító lámpa tökéletes választás. Olvasgatni, rejtvényt fejteni a közelében lévő fotelben vagy kanapén szintén kellemes időtöltés. 

Egy másik érv, amely az állólámpa mellett szól, hogy mutatós elemként rendkívül felturbózhatja a nappali vagy akár a hálószoba kinézetét. A szoba stílusát nagymértékben árnyalhatod a lámpával, hiszen a hangsúlyosabb bútor határozza meg azt, de így lágyítható vagy épp élénkebbé tehető a komplett megjelenés. 

A kiegészítők éppúgy fontosak, mint a főbb bútorok, javasoljuk, hogy böngészd át izgalmas nappaliba való darabjainkat is!

A lámpa stílusának kiválasztása

Az állólámpa kiválasztása webáruházunk segítségével jelentősen egyszerűbb és kényelmesebb, mint a személyes válogatás a tömegben. Egyrészt alaposabban átbogarászhatod őket a képek alapján, a leírásukból megismerve a fontos paramétereket, másrészt időt és energiát spórolhatsz, ha online keresgélsz. 

Nyugodtan eldöntheted, hogy milyen formájú, anyagú és színvilágú lámpát szeretnél, anélkül hogy tülekedni kellene, vagy kerülgetni másokat. Bőséges választékunk rendelkezésedre áll, a retró hatású lámpáktól kezdve a trendi, modernebb változatokig. Választhatsz otthonos, lágyabb vonalú darabokat, de karakteresebbeket is találsz nálunk.