Fiókos tároló

Az utóbbi években egyre inkább elterjedt a home office, vagyis az otthoni munkavégzés kultúrája. Ennek a következményeként a lakásokban is szükség lehet a munkaállomások kialakítására. Természetesen a hagyományos, irodai munkavégzésről sem feledkezhetünk meg. Fiókos tárolóink, íróasztalaink és további irodabútoraink hozzájárulnak a rendezett munkahelyekhez.

A munkánkhoz kapcsolódó, bizalmas iratok tárolására különös gondot kell fordítanunk. Webáruházunkban megtalálod azokat a bútorokat, amelyek segítségével átláthatóvá válnak a dokumentumaid.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
18 db termék
 

Rioma Typ 14 fiókos tároló 

 

Annak érdekében, hogy az íróasztalunk áttekinthető legyen, a legjobb, ha az iratokat nem itt tároljuk. Azonban ha szeretnénk kéznél tartani őket, szerezzünk be egy asztal alá gurítható fiókos tárolót.

A Rioma Typ 14 tároló négy rekeszében elférnek azok az eszközök, amelyek a mindennapi munkavégzéshez szükségesek. Kétszínű kialakítása stílusos megjelenést kölcsönöz az irodának. Különösen, ha a többi bútordarab is ennek a garnitúrának a része. A laminált DTD-ből készült konténer időtálló munkatársad lesz.

 

Metro térelválasztó polc

 

Irodabútoraink között megtalálhatóak a formabontó darabok is. A Metro térelválasztó polcot igazán multifunkcionálisan használhatjuk akár otthon, akár a munkahelyünkön. A letisztult, minimalista formavilágú polcokkal a munkaállomások elkülönítését is megoldhatjuk. Mivel mindkét oldalról hozzáférhetőek a rekeszek, munkaeszközök tárolására is alkalmas.

Azonban a munkán kívül is nagyon hasznos lehet ez a polcrendszer. Akár a közös gyerekszobák kis gazdáinak magánszféráját is megteremthetjük a segítségével. A Metro összeállítása és szétszerelése is rendkívül egyszerű, így könnyen mozgatható modellről van szó.

 

Tofi-Lexo tárolódoboz

 

Ha szeretnénk maximálisan kihasználni az irodánkban rejlő tárolási lehetőségeket, esztétikus és stabil tárolódobozokkal ezt megtehetjük. A szabadon álló polcokon, a zárható szekrényekben vagy akár önmagunkban, a földön is elhelyezhetjük őket.

A Tofi-Lexo tárolók textilbőrből készülnek, így igazán stílusos kellékei lesznek a munkahelyünknek. Ha nagyobb mennyiségű iratot szeretnénk egy helyen tudni, akkor a fiókos tárolók mellett ezt ajánljuk. Alakítsd ki velünk kényelmesen az irodád a hatékony és komfortos munkavégzés érdekében.