Konyhai tároló szekrény

Ismerd meg konyhai tárolószekrény kínálatunkat! A konyha minden otthon központi helyeinek egyike, ahol ínycsiklandozó ételek elkészítésére és felejthetetlen beszélgetésekre is sor kerülhet. Sok esetben a konyha adja a baráti találkozók, nagy családi ebédek helyszínét is. 

Számos dologra van ezért szükség egy konyhában, amelyek tárolása sokszor nehézségekbe ütközik. Konyhai tárolószekrényeink segítségével az eszközök, kellékek és élelmiszerek elhelyezése nem probléma többé sem a konyhában, sem pedig a spájzban!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Egy konyhai tárolószekrény rengeteg hellyel szolgál

A legtöbb konyhát összeillő bútorokkal, szekrénysorokkal rendezik be, amelyek elnyelik az edények, poharak, evőeszközök, étkészletek és egyéb konyhai kiegészítők többségét. Sőt, néhány alapvető élelmiszer, fűszer és egyéb étel tárolása is megoldható a használatukkal. Szinte biztos azonban, hogy minden nem fog elférni még a legnagyobb konyha legtágasabb bútoraiban sem. Ekkor jöhet jól egy konyhai tárolószekrény.

Ízléses, könnyen tisztítható és praktikus kiegészítői minden konyhának ezek a bútorok, amelyek kevés helyet foglalnak, mégis számos dolog helyezhető el rajtuk. Sem a tartós élelmiszerek, sem pedig a kis konyhai gépek tárolása nem lesz probléma többé ezekkel a polcállványokkal. Némelyik darab ezek közül állítható polcokkal rendelkezik, így a raktározni kívánt tárgyak méretéhez alakíthatóak a polcok. 

Kínálatunkban a 4 és az 5 polcos tárolószekrények is megtalálhatóak. Ha rendelkezel spájzzal vagy kamrával, ezen helyiségek tárolókapacitása is kiválóan növelhető ezeknek a fémbútoroknak a használatával!

 

Vásárlás percek alatt

 

A vásárlás rövid idő alatt véglegesíthető. Miután a kosárba helyezted a termékeket, meg kell adni az adataidat, a szállítási és számlázási címet, majd kiválasztani a fizetés és a szállítás módját. A rendeléseket rugalmasan kezeljük és a lehető leggyorsabb megoldásokra törekszünk. 


Számos termék esetében ingyenes házhozszállítást biztosítunk, sőt, helyszíni beüzemeléssel és karbantartási szolgáltatással is megkönnyítjük a dolgodat. Mégsem felel meg a rendelt áru? Élj a visszavásárlási joggal 15 napon belül! Erre azonban ritka esetben kerül sor, hiszen széles kínálatunknak hála biztosan rátalálsz a számodra megfelelő termékekre! Tedd otthonossá és hangulatossá a konyhádat a mi segítségünkkel!