Blog

Black Friday egész hétvégén

2020.03.12 08:00

A Black Friday amerikai eredetéről már írtunk korábbi cikkünkben. Az ünnepek előtti tömeges vásárlás amire akár betegszabadságot is kivettek a vevők, hamar meghozta az eredményét, a kereskedők meglátták a lehetőséget a hatalmas bevásárlási lázban. A szokás az elterjedést követően meg is maradt a köztudatban, majd lassan Amerika után lassan meghódította Európát is.

Halmozott akciók

 

Az előző években nem volt ritka, hogy a különböző üzletek a karácsonyt megelőzően több akciót is hirdettek. Mivel ebben az időszakban vásárolnak a legtöbben, így a halmozott kedvezmények mind a kereskedőknek, mint a vevőknek előnyösek.

 

Amerikában hagyományosan a Black Friday mellett helyet kap a Green Monday és a Cyber Monday is. Utóbbi kettő kifejezetten az online felületeken történő vásárlást célozza meg, így kedvezve azoknak, akik nem szeretnének az ilyenkor jellemző tumultusban részt venni.

 

A megnövekedett forgalomnak köszönhetően a kiszállítások ideje természetesen megnövekszik. Éppen ezért az online vásárlásokat külön kezelve az üzletek is könnyebben lépést tudnak tartani a megrendelések mennyiségével.

 

Vásároljon együtt a család

 

Habár itthon kevésbé terjedt el a Cyber Monday, mint a fekete péntek, a hazai piac is megtalálja a maga lehetőségeit a kiárusításra. A legtöbb dolgozó ember – különösen igaz ez azokra, akiknek már családja is van – hétvégén ér rá megejteni a bevásárlásait.

 

A Black Friday alkalmával sokan tolonganak a plázákban és átlagosan minden harmadik ember vesz is valamit. Az akciók meghosszabbítása mindenki számára kedvező. Azok, akik szívesebben szánnák hétvégi, közös programnak a karácsonyi beszerző körutat így lehetőségük adódik összekötni a kellemest a hasznossal.

 

Téged is várnak 2019-ben a Homelux Black Friday ajánlatai. Emellett ráadásul Raktérkisöprésünk és időszakos akcióink is jelentős kedvezményeket kínálnak.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu