Fürdőszoba berendezése 5 praktikus tipp segítségével

Sokan vágynak arra, hogy saját kis lagúnát alakítsanak ki otthon. Miért is ne vágyna erre valaki? Habár a fürdőben az elsődleges célod a tisztálkodás, de miért ne lehetne egyben tökéletes tere a kikapcsolódásnak is? Napjainkban már arra is rengeteg lehetőséged van, hogy egy kis wellness-részleget alakíts ki. Ám a fürdőszoba felújítása akkor is fejtörést okozhat, ha nem törsz ekkora babérokra.

Fürdőszoba berendezése 5 praktikus tipp segítségével

Fürdőszoba berendezése 5 praktikus tipp segítségével

 

A neten böngészve bizonyára már sok szép fürdőszobát láttál. Mégis úgy érzed, hogy nem találtad meg az igazit? Az alábbiakban adunk néhány tippet, hogy miként rendezheted be a helyiséget a saját vágyaidnak megfelelően. Lássuk, hogyan lesz a fürdő hangulatos és dekoratív!

 

  1. Tükröm-tükröm

Általában elmondható, hogy nincs fürdőszoba tükör nélkül. Ám az már fontosabb kérdés, hogy mekkora tükörre lesz szükséged és hová teszed. Célszerű jól megvilágított falra tenni. Az ablakokkal viszont vigyázz, mert megeshet, hogy egyszerűen csak vakítani fog a visszaverődő fény. Ha sok kiegészítőd van, akkor egy tükrös szekrény is jó választás, mivel így minden fontos eszköz kéznél lehet azonnal.

 

  1. A hangulatvilágítás mindig jó döntés

A középpontba helyezett fürdőszoba lámpa mellett érdemes lehet beszerezned néhány hangulatos, falra szerelhető darabot is. Képzeld csak el, hogy egy fárasztó nap után készítesz egy illatos fürdőt, végül lágy félhomályban elmerülsz a vízben. Ugye milyen jól hangzik? A megvalósításhoz pedig elegendő néhány kisebb teljesítményű lámpát beszerezned.

 

  1. Spórolj az idővel egy komplett szettel

Ha nem szereted a sok macerával járó felújítást vagy csak utálsz órákig vásárolni, akkor remek megoldás lehet egy komplett fürdőszoba bútort választani. Nem kell a színek összehangolásával bajlódnod és az egész berendezést megkaphatod egyszerre, amit már csak el kell helyezni a fürdőben. Így rengeteg fejfájást és melléfogást megspórolhatsz.

 

  1. Hidromasszázs az otthonodban

Ha nagyobb keret áll rendelkezésedre, akkor kár lenne kihagynod a hidromasszázsban rejlő lehetőségeket. Ma már igazán nem nehéz beszerezni egy erre alkalmas zuhanykabint vagy fürdőkádat. Így még csak ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy wellnessezhess egy jót. Elég elindítanod a vizet és átadhatod magad a kényeztetésnek.

 

  1. Fürdőkád? Zuhanyzó? Miért ne legyen mindkettő?

Nem tudod eldönteni, hogy fürdőkádat szeretnél, vagy zuhanyzót? Elriaszt a koszos zuhanyfüggöny gondolata? Van egy jó hírünk számodra. Zuhanyfüggöny nélkül is megoldható együtt a kettő. Mindössze egy praktikus kádparavánra lesz szükséged, amelyet akár felszerelhetsz a kádra vagy a falra is.

Ez egy egyszerű és dekoratív megoldás, ha szeretnéd megakadályozni a víz kifröccsenését. A kiegészítő több méretben is elérhető, ráadásul nyitható verziót is választhatsz belőle, ha nem szeretnéd, hogy mindig útban legyen. Így két legyet üthetsz egy csapásra.

 

Fenti tanácsainkkal könnyedén kialakíthatsz olyan fürdőhelyiséget, ahová szívesen térsz be egy fárasztó munkanap után. Ha minden adott, akkor már csak annyi a dolgod, hogy töltesz magadnak egy pohár bort és veszel egy kellemes, lazító fürdőt, ami segít elfeledtetni veled a mindennapok bosszantó problémáit. Felújításra fel!

Megvannak a tervek, de nem tudod, honnan szerezd be az új berendezést? Nézz körül webáruházunkban! Széles kínálatunkban könnyedén megtalálhatod azokat a praktikus és esztétikus darabokat, amelyekre szükséged lehet a tökéletes és otthonos fürdőszobádban.