Modern fürdőről álmodsz? Mutatjuk, hogyan lehetséges

Amikor költözésre, vagy lakásfelújításra kerül a sor, mindenkinek vannak elképzelései, hogy melyik helyiséget hogyan szeretné kialakítani. Ezzel bizonyára te is így vagy és már van egy kép a fejedben arról, hogy milyen fürdőszobára vágysz. A legtöbben manapság a modern kialakításra esküsznek. De mitől lesz igazán modern egy fürdő? Eláruljuk.

Modern fürdőről álmodsz? Mutatjuk, hogyan lehetséges

Modern fürdőről álmodsz? Mutatjuk, hogyan lehetséges

Míg egyesek szerint a hi-tech berendezésekben, mások inkább a letisztult és praktikus dizájnban látják a modernséget. Amikor azonban a te fürdőszobád berendezésére kerül sor, az a legfőbb kérdés, hogy számodra mit jelent? Szeretnél egy méretes, gőzfunkcióval ellátott, masszírozófejes zuhanyt? Vagy inkább a formákkal és a színekkel játszanál a hatás érdekében?

 

ARCULATTERVEZÉS

Ma már nem is olyan nehéz igazán egyedi és dizájnos bútort találni, amivel modern megjelenést kölcsönözhetsz a helyiségnek. A letisztult és jól felszerelt bútorok mellett a hatást könnyedén fokozhatod a megfelelő világítással, ügyesen elrendezett csempékkel és persze nem érdemes megfeledkezni egy jó kialakítású zuhanykabinról sem.

Az igazán korszerű bútor ismérve, hogy megfelel a felhasználói igényeknek felszereltség és működés terén. Mit jelent ez a gyakorlatban? Például a tágas pakolókat, fiókokat és természetesen a multifunkcionalitást. Egy tükörrel egybeforrasztott szekrény, vagy éppen a szekrénybe illesztett mosdó kifejezetten kényelmes megoldás lehet, ami az elrendezést és a használatot illeti.

Érdemes tehát ezeket a szempontokat mérlegelni a bevásárlás előtt. Ezek a bútorok ugyanis kifejezetten helytakarékosak. A megfelelő helykihasználás pedig nem csak akkor fontos, hogyha a fürdőhelyiség kicsi. Nagyobb belterület esetén sem hátrány, ha a falfelületek legnagyobb részét nem szekrények borítják, hanem elfér mellettük még egy nagyobb fürdőkád vagy egy törölközőszárító.

Azt is érdemes előre eldöntened, hogy milyen színeket szeretnél majd látni. Ennek fényében ugyanis már könnyedén megtalálhatod az összeillő darabokat, vagy megbirkózhatsz az esetleges eltérésekkel. Ha a nyugalom kis birodalmát szeretnéd kiépíteni, akkor pasztellekkel érdemes variálni, de ha bátrabb vagy, akkor nyugodtan játssz a kontrasztokkal és alkalmazz sötétebb árnyalatokat is!

 Modern fürdőről álmodsz? Mutatjuk, hogyan lehetséges

 

MI KERÜLJÖN A FÜRDŐBE?

A fenti banális kérdés természetesen nem a bútorokra vonatkozik, sokkal inkább mindazokra az apróságokra, amelyekre szükség lehet odabenn. Törölközők, samponok, tusfürdők, no és persze az ilyen-olyan kenceficék. Ahhoz, hogy megtalálhasd a megfelelő szekrényeket, tudnod kell, hogy mennyit szeretnél majd bele pakolni, hiszen mindannak el is kell majd férnie benne.

Ha a mosógépet is itt fogod elhelyezni, akkor arra is célszerű gondolnod, hogy helyet kell majd hagyni a szárító számára. Ebben az esetben mindenképp érdemes kihasználnod a falak függőleges adottságait is és falra szerelhető szekrényeket is beszerezned. Ezekkel könnyedén spórolhatsz az alapterületen, miközben nem kell lemondanod a szükséges tárolókról sem.

A modern fürdőszoba titka tehát a sokoldalúságban és a funkcionalitásban rejlik. Ezzel ráadásul nem csak egy igazán megnyerő helyiség tulajdonosává válhatsz, hanem valóban örömödet és hasznodat lelheted majd benne a későbbiekben. Ehhez ráadásul nincs is többre szükséged, csak a megfelelő bútorokra, amelyek minden szempontból alkalmasak erre a felhasználásra.

 

Nem tudod, hol keresd az új berendezéseket a fürdőszobádba? Akkor nézz körbe webáruházunkban, ahol széles és változatos kínálatot találhatsz ezekből a bútorokból. Modern fürdőszoba kellékek mellett ráadásul találhatsz klasszikus és minimal stílusú darabokat, de akár komplett bútorzatot is, amelyekkel hiánytalanul berendezheted majd az új, vizes birodalmadat.