Fürdőszoba lakberendezés hátfalas zuhanykabin segítségével

Kétségtelen, hogy a zuhanyzók változatos garmadájában ma már nehéz megtalálni azt a darabot, ami igazán megfelel az igényeidnek. A beépített zuhanyzókról korábban már írtunk, ám most ideje górcső alá venni a hátfalas modelleket is, hiszen kifejezetten vonzóak lehetnek azok számára, akik szeretnek kikapcsolódni zuhanyozás közben, de mégis egyszerű megoldásra vágynak.

Fürdőszoba lakberendezés hátfalas zuhanykabin segítségével

Felejtsd el a vízköves csempét és az elszíneződött fugát!

A hátfalas zuhanykabinok igen időtálló darabok és a felújítási munkákat is jelentősen megkönnyítik. Bármikor dönthetsz úgy, hogy átrendezed a lakásodat, vagy hogy szeretnéd kibővíteni esetleg a fürdőszobát, mert új taggal gyarapodik a család. Ilyenkor nagy könnyebbséget jelenthet, ha a zuhanyzódat nem csak nagy nehézségek árán helyezheted át A-ból B-be (de azért a lefolyó elvezetéséről ilyenkor se feledkezz meg).

A komplett zuhanyzókat ráadásul igen könnyedén tisztíthatod is. Időről időre nem árt, ha megszabadulsz a falakon megtapadó vízkőtől, ám ha erről rendszeresen gondoskodsz, akkor a tisztán tartásuk szinte gyerekjáték. A hátfalnak köszönhetően ráadásul a drágán beépített csempéd sem látja kárát, mivel köztudott, hogy a lapot között futó fuga könnyedén elveszítheti szépséget a hétköznapi lerakódások és szennyeződések következtében.

 

Fürdőszoba lakberendezés hátfalas zuhanykabin segítségével

 

Teljes körű kényeztetés a fürdőszobádban

Mindig is vágytál egy hatalmas, kényeztető masszázskádra az otthonodba, de egyszerűen nem fér be a fürdőbe? Aggodalomra semmi ok, hiszen zuhanyzóból is választhatsz olyat, ami rendelkezik masszázs funkcióval. A masszírozó jeteknek ugyan teljesen más a működési elve, mint a fürdőkádakban találhatóaknak, ám nem érdemes lebecsülni a vízsugarat hatékonyságát.

Ezek a fejek a zuhanyzó hátuljában helyezkednek el és vízszintesen spriccelik a sugarakat, míg te a vízsugár alatt lubickolsz. Ennek köszönhetően a tisztálkodás ideje alatt lehetőséged nyílik majd igazán kikapcsolódni és megszabadulni az aznapi összes stressztől, ami addig bosszantott, legyen az egy modortalan ügyfél, vagy a rikácsoló szomszédasszony.

Még izgalmasabb lehet, ha olyan kabint választasz, aminek a tetejében esőztetőt is elhelyeztek. Ezt a funkciót kihasználva a zuhanyozás lehet az estéid vagy a reggeleid fénypontja, amíg kizárhatod a külvilágot és csak magadra koncentrálsz. Az én-időmindenkinek jár, miért is ne töltetnéd el ezt éppen a zuhany alatt?

 Fürdőszoba lakberendezés hátfalas zuhanykabin segítségével

 

 

Ezek a típusú zuhanyfülkék kiváló alternatívát jelenthetnek azok számára, akik olyan zuhanyzóra vágynak, ami egyszerű de mégis sokoldalú. A modellek ráadásul íves és szögletes kivitelben is elérhetőek, így nem kell lemondanod az igényeidről ezen a téren sem. Mindezeken túl a komplett kabinokból is találhatsz olyat, ami rendelkezik ülőkével, így pedig már teljes körű lesz a kényelem.

Add át magad a kikapcsolódásnak és válaszd ki te is hátfalas zuhanykabinodat széles választékunkból! A webáruházban a legegyszerűbb daraboktól a különleges kiegészítőkkel felszerelt, masszírozós darabokig hatalmas kínálatot találhatsz, és ezek között biztosan meglelheted azt is, ami leginkább illeszkedik az otthonodba.