Az otthon melegét tükrözik a konyhai bútorok

Eredetileg az ételek elkészítése a szabadban történt, így konyhai bútorok nem is léteztek, mivel nem volt szükség rájuk, ahogy tulajdonképpen konyha sem volt. Később a házba beköltöző főzési eljárások magukkal vitték a tüzet is, amely kezdetben a helyiség közepén állt. A kémény feltalálásának köszönhetően a fal mellé került a tüzelésre használt építmény, a kemencék elterjedéséig a főzőhelyiség füstös és sötét volt. A szolgák a konyhában aludtak, így nemcsak a főzéshez szükséges berendezések és eszközök voltak a helyiségben.

Az otthon melegét tükrözik a konyhai bútorok

A 19. században már kezdett központi szerepet betölteni a konyha az egyszerű emberek életében, ekkorra már méreteiben is tágasabbá vált. A kemence nyújtotta az otthon melegét, a konyha a meghitt családi élet színterévé nőtte ki magát, mely nemcsak a főzés célját szolgálta.

 

Konyhai bútorok szerepe

Manapság ugyancsak az otthonosság jelképe lehet a konyhánk, amennyiben kialakításakor, a konyhai bútorok és eszközök kiválasztásakor figyelmet fordítunk rá. A konyha nemcsak munkaterület, hanem családi életünk egyik központi helyszíne is lehet.

Ennek megfelelően mindenképpen előnyös olyan konyhát létrehoznunk, melyben jól érezzük magunkat, praktikusak az elrendezések, illetve külsejében is megfelel ízlésünknek. Stílusa tükrözi személyiségünket, mindennapi kényelmünket szolgálja, hiszen itt készül sok minden, ami az életünkhöz szükséges.

A reggeli kávé, a finom ebéd, a meghitt vacsora és a hétvégi családi összejövetelek színhelye is a konyha, így különös odafigyelést igényel a megjelenése, arculata, hangulata. Áruházunkban konyhai bútorok nagy választéka áll a vásárlók rendelkezésére, többféle típusban, stílusban, kivitelben.

 

Egyéni igényeknek megfelelő elemes konyhai bútorok

Sok konyha egyedi mérete és kialakítása nem teszi lehetővé szabvány konyhai bútorok elhelyezését, így ebben az esetben fordulhatunk tervezőhöz segítségért. Vagy az egyszerűbb és olcsóbb megoldást választjuk, azaz elemes konyhai bútorokat vásárolunk a főzőhelyiségbe.

Ez a verzió sokkal gyorsabb is, hiszen a kiválasztás után azonnal berendezhetjük konyhánkat a lapra szerelt, darabokban szállítható modellekből. Igényel ugyan némi méricskélést és gondolkodást a folyamat, de az eredmény magáért beszél.

Egyedi, személyre szabott konyha fogja széppé és praktikussá tenni otthonunk ezen területét, és még az alkotás öröme is a miénk. Ezekkel az elemekkel akár meglévő konyhánkat is kiegészíthetjük, amennyiben akad még kihasználatlan helyünk.

 

Konyhablokk LT4382- szürke-bézs extra magasfényű

Az elemes konyhai bútorokon kívül áruházunk kínálatában megtalálható konyhablokkok komplett berendezést alkotnak, melyek többféle méretben és színben is kaphatóak. Bármilyen sorrendben összeállíthatók az LT4382-szürke-bézs extra magasfényű konyhablokk szekrényei.

Csendesen záródó ajtókkal és fém fogantyúkkal van felszerelve ez az exkluzív konyhai bútor. Annyi rakodótér van benne, hogy egy ügyes háziasszony mindent el tud benne pakolni és minden kéznél is lesz.

A DTD laminált vázat extra magasfényű, MDF festett ajtók díszítik, mely ragyogó megjelenést kölcsönöz a bútornak és különleges hangulatot a konyhának. A konyhablokk sajátossága a divatos színeltérés az alsó és felső szekrényajtók között.

Formatervezésének köszönhetően ez a konyhai bútordarab egy igazán modern konyha hangulatos háttere lehet.

Az elemes konyhai bútorok és a konyhablokkok sokaságán túl megtalálható áruházunkban szinte minden, ami egy konyhában szükséges. Konyhafelszerelések, mosogatótálcák, mosogató csaptelepek és sarok étkezők széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat elérhetőségeinken.

Blog

Ajánlott termékek