Az ideális fürdőszobabútor kiválasztása

Lakásépítés, -felújítás közben figyelmet kell fordítanod a fürdőszoba berendezésére is. Kiváló és rendkívül széles választékát találhatod meg ezeknek a termékeknek webáruházunk honlapján. Ezek a fürdőszobabútorok különböző anyagból, gyönyörű színekben, sokféle változatban készülnek, a helyiség méreteihez, stílusához alkalmazhatók.

Az ideális fürdőszobabútor kiválasztása

Az ideális fürdőszobabútor mindenben kiszolgálja az igényeidet, és megfelel a mai kor követelményeinek is. A döntésnél fontos szempont lehet még a bútor praktikussága, hogy viszonylag kis helyet foglalva nagy tárolófelülettel rendelkezzen és esztétikus, szép legyen.

A fürdőszobában minden tisztálkodással kapcsolatos tevékenység lezajlik, ezért olyan berendezési tárgyakra van szükséged, amelyek nem áznak át, könnyen tisztán tarthatók, és jól bírják a mindennapi használatot is. Áruházunk nagy választékot kínál a komplett fürdőszobabútorokból, az egyedi, önállóan vásárolható kisbútorokból és a fürdőszobai kiegészítőkből is.

A fürdőszobabútorok fajtái

Webáruházunkban mindent megtalálhatsz, akár komplett fürdőszobabútort szeretnél, akár szólóban kapható alsó vagy felső szekrényre van szükséged, akár álló vagy falra szerelt változatban gondolkozol, tükörrel vagy tükör nélkül vásárolnál, vagy csak bizonyos kiegészítőkre van szükséged. 

A komplett fürdőszobabútor nagy előnye, hogy keresgélés nélkül azonnal megkapod a teljes berendezést. Mosdókagylóval és igény szerint tükörrel rendelkező, anyagában, színében, stílusában egységes bútorod lesz, amit összeszerelve szállítunk, így késlekedés nélkül birtokba veheted az új fürdőszobádat.

Ha szeretsz keresgélni, a különböző stílusokat vegyíteni és a bútorokat összeszerelni, akkor a szóló darabok között érdemes szétnézned.

 

Egyedi megoldások, variációk

Kétségkívül érdekesebb és izgalmasabb a saját elképzelésednek megfelelő darabok kiválasztásával berendezni a fürdőszobát, hiszen ezzel a módszerrel igazán egyedi lesz a helyiség. 

Ehhez áruházunkban fehér, juhar- és diószínben, farostlemezből, MDF előlappal, azonos színű élzárással készült alsó és felső bútorok találhatók, mosdókagylóval, tükörrel vagy anélkül. 

Léteznek falra szerelhető és álló kivitelben, az ezekhez szükséges kiegészítőket, illetve szerelvényeket is megtalálod webáruházunkban.

 

Néhány konkrét ajánlat a sok közül

A Cube 60-as függesztett komplett bútor nagyon modern és egyedi megjelenést kölcsönöz a fürdőszobádnak. 

Mérete alapján kisebb lakásokban ideális, akár panelben is. Magasfényű, fehér festett fronttal és korpusszal van ellátva, élzárása passzol a bútor színéhez. Az alsó szekrény kis helyet foglal, de meglehetősen tágas, nagy fiókokkal rendelkezik, kényelmesen elférnek bennük a pipereeszközeid. A bútorhoz beépített kerámia mosdókagyló és Cube 60-s tükör is tartozik. Felfüggesztett kivitelben kapható, lapra szerelt állapotban szállítjuk.

A Porto 120 komplett fürdőszoba bútor rauna szil színben igazán kiváló megoldás nagyobb családoknak is. Négy tágas fiókja és felső szekrénye van, az ajtós rész alatt még egy polc is található, így minden elfér benne, amire a fürdőszobában szükség van. A bútorhoz két kiváló minőségű kerámia mosdókagyló is tartozik, így a sietős reggeleken sem kell sorban állni. Természetesen a két csaptelep helye is ki van alakítva. Összeszerelt állapotban szállítjuk.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet, és szeretnél egy szép, mai kornak megfelelő fürdőszobát, kérjük, keresd fel honlapunkat és biztos, hogy megtalálod a megfelelő elemeket hozzá!

Blog

Ajánlott termékek