Az 1 Ft-os páraelszívó sztori - vásárlói szemszögből

A Black Friday ugyan már rég lezajlott, cégünk viszont azóta is fürdőzik a dicséretekben. Az 1 Ft-os páraelszívó baki végül a Homelux sikersztorijai közé került, rugalmasságunkról és remek problémamegoldó képességünkről  tehettünk tanúbizonyságot. Szerencsés vásárlóink azóta meg is kapták terméküket, mi pedig kép formájában kértünk tőlük visszajelzést, hogy hogyan élték meg a kedvező helyzetet. Lássuk, hogyan zajlott a legolcsóbb Black Friday termék kiszállítása!

Az 1 Ft-os páraelszívó sztori - vásárlói szemszögből

Megérkeztek az 1 Ft-os páraelszívók 

Vásárlóink hatalmas mosollyal tudatták velünk: megérkeztek a várva várt páraelszívók! A kiszállítás zökkenőmentesen, az átadás remek hangulatban telt. Remek futárszolgálatunk gyorsan szállította a termékeket, amiket azóta már használatba is vehettek kedves vásárlóink. Reméljük, hogy a jövőben visszatérő vásárlóinkká válnak, tovább élvezik majd a Homelux termékek adta minőséget és lakásfelújítás, lakásdizájn kérdésekor is hozzánk fordulnak.


Vásárlói visszajelzéseink

Minden webáruház életében a kiemelkedő jelentőséggel bírnak a vásárlói vélemények. A Homelux most hihetetlen szerencsés ebben a tekintetben is: a remek vásárlók mellett lelkes vásárlói visszajelzésekkel, véleményekkel bővült büszkeségfalunk. A szöveges visszajelzések mellett kép formában is érkeztek reakciók az 1 Ft-os páraelszívó esetére, így még szélesebb képet kaphattunk vevőink véleményéről, tapasztalatairól elégedettségéről. Ezek a visszajelzések hatalmas motivációt is adtak nekünk, hiszen számunkra ügyfeleink elégedettsége áll az első helyen. Minden vásárlónknak köszönjük a képeket, a kedves szavakat és a belénk vetett bizalmat!

Ha neked is van tapasztalatod webáruházunkkal, termékeinkkel vagy ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatban és szívesen megosztanád másokkal is a véleményed, ne habozz, oszd meg velünk Homelux-történetedet, hogy tovább bővíthessük büszkeségfalunkat!

Blog

Ajánlott termékek