Razor Cut 28.1 HM hengerkéses fűnyíró

Cikkszám: 113864
33 900 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 1490 Ft

Adatok

Gyártó
Al-Ko
Termékverzió
Razor Cut 28.1 HM hengerkéses fűnyíró
Garancia idő
12 hónap
Önjáró
Nem
Vágási szélesség
28 cm
Vágandó terület ajánlott mérete
150 m2
Mulcsozási funkció
Nem

Termékleírás

Hengerkéses fűnyíró Razor Cut 28.1 HM easy

A Razor Cut 28.1 HM easy hengerkéses fűnyíró károsanyagkibocsátás mentesen és halkan dolgozik, ami ideális partner a kiskertek számára. A speciális 5 késes nyíróhenger a fű egyenletes és pontos levágásáról gondoskodik. Tiszta vágás – mint egy ollóval.

 

Razor Cut 28.1 HM easy hengerkéses fűnyíró technikai adatai

28 cm-es vágószélességgel a Razor Cut 28.1 HM easy hengerkéses fűnyíró ideális partner akár 150 m² fűfelületig. A vágómagasság 4 lépésben 14-35 cm között állítható. Azáltal, hogy a nyíróhenger az 5 acélkéssel és az alsókéssel nem érintkezik, így egy pontos és tiszta vágási képet kapunk, továbbá a fű tökéletesen ápolt lesz. A 220 mm átmérőjű kerekek nagyon simán haladnak az egyenletlen talajon is. A kompakt kialakításnak és a csekély, mindösszesen 6,8 kg súlynak köszönhetően a fordulékony hengerkéses fűnyíró kiváló partnere kertje gyepkímélő gondozásában, még a kicsi, zegzugos kertek számára. Optimálisan egy 35 literes fűgyűjtő áll rendelkezésre hozzá.

 

Műszaki adatok 

  • Termékcsalád: Easy
  • Vágóhenger: 128 mm, 5 acélkés
  • Kerekek (elöl / hátul): 220 mm
  • Gyepfelület: 150 m 2
  • Vágásszélesség: 28 cm
  • Vágási magasság: 14-35 mm
  • Vágási magasság állítás: 4-fokozat
  • Tömeg: 6.8 kg

Jótállási feltételek

AL-KO jótállási feltételek

 

Az AL-KO termékekre a fogyasztók számára a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti + 2év önkéntes jótállást vállal a gyártó, az EASY típusú fűnyírók és az ECO típusú szivattyúk kivételével, melyeke 1év jótállást vállal. Az önként vállalt +2 év jótállás feltétele a termék regisztrációja, a vásárlástól számítva három hónapon belül a következő felületen:


www.al-ko.com/shop/hu/productregistration/


A garanciában lecserélt gépekre valamint a szerződéstől való elállásra a + 2 év önként vállalt jótállás nem vonatkozik!


Az AL-KO Magyarország fogyasztók számára a fűnyíró traktorokra 3+2 év jótállást vállal, a + 2 év feltétele az, hogy a traktort a 3. és a 4. év lejárta előtt bevigyék egy AL-KO szervizbe bevizsgáltatni. A bevizsgálás 1-1 évvel hosszabbítja meg a jótállást. A bevizsgálás díjáról érdeklődjön a szervizben, vagy az AL-KO vevőszolgálaton.

Vélemények

Razor Cut 28.1 HM hengerkéses fűnyíró
Rendelhető
33 900 Ft