A kerti tároló és további praktikus kültéri kiegészítők

A kerti tároló és további praktikus kültéri kiegészítők

 

A kertünk, teraszunk rendezettségéhez, kényelméhez nagyban hozzájárulnak tárolási lehetőségeink. Jóval szebb képet mutat az otthonunk környéke, ha a holmijaink nem hevernek szanaszét. A kerti tároló igen hasznos, széles választék áll a vásárlók rendelkezésére, ha szeretnék rendszerezetten tartani a kinti kiegészítőket.

A kerti tároló és további praktikus kültéri kiegészítők

Multifunkciós padok, különféle méretű ládák és házak közül válogathatunk. Változatos színű és fazonú termékek várnak ránk, és az alapanyagok közül is dönthetünk. Ne feledjük, a gondosan ápolt kerthez nem csak a tökéletes növényzet, hanem a rend is hozzátartozik.

 

Kerti tárolás a rendezettség jegyében

 

Lehet a pázsit csodálatosan zöld, a sövény milliméter pontosan nyírt és a virágok vakítóan színesek. Ha a szerszámok szem előtt vannak, ha a kerti bútorok párnái egymásra vannak halmozva, az bizony elrontja az összképet. Nem csak sokkal szebb, ha a helyükre tesszük a kerti eszközeinket. Sokkal kényelmesebb számunkra is, ha mindig tudjuk, hogy mit, hol találunk meg. 

 

A kerti tárolókapacitásunk sokszorosára növelhető megfelelő termékek vásárlásával. Így jóval több szabad helyünk marad a kertben, amelyet hasznosíthatunk. Ráadásul a kültéri kellékeink, kiegészítőink jóval időtállóbbak is lesznek, ha nem tesszük ki őket az időjárás viszontagságainak. Legyen szó fa, textil vagy fém kiegészítőkről, szerszámokról, párnákról, az időjárás előbb-utóbb megviseli ezeket. Sokat spórolhatunk, ha megóvjuk tárgyainkat ettől. 

 

Fa, polirattan vagy fémlemez?

 

Természetsen fontos, hogy a kültéri tárolóink megfelelő alapanyagból készüljenek. Több lehetőségünk van, ami a választást illeti. A gyártók igyekeznek magas minőségű, hidegnek, melegnek és nedvességnek ellenálló anyagból készíteni termékeiket.

 

A fából készült szekrények, padok, dobozok örök klasszikusnak számítanak. Ezeket a természetes alapanyagú modelleket úgy kezelik, hogy sokáig kiszolgálhassanak minket. A polirattan ugyancsak ideális választás lehet, mert egyrészt tartós, másrészt könnyű tisztán tartani. A gyártók előszeretettel használnak fémlemezeket, főleg kerti házak készítésénél. Masszív, szélnek, esőnek, napnak ellenálló anyagról van szó, amelynek egyszerű a karbantartása. 

 

Kerti tároló – házak és multifunkciós padok

 

A tárolási lehetőségek piacán nem csak az alapanyagok, a színek és a méretek választéka rendkívül széles. Attól függően, hogy mekkora helyünk van, és mennyi az elhelyezendő holmink, számos variáció áll rendelkezésünkre. Az egészen kicsi, klasszikus ládák nem csupán a kertekben, de a teraszokon, balkonokon is elférnek.

 

Ugyanez a helyzet az univerzális padokkal. Ezeknek az ülőalkalmatosságoknak felnyitható a teteje, mely alatt jókora tárolótér helyezkedik el. Ha szeretnénk minden kerti eszközünket egy térben elhelyezni, és kellő hellyel rendelkezünk, vásárolhatunk kerti házat. Kint felállítva óriási tárolókapacitásuk lesz. Tehetjük ide a fűnyírót, a barkácseszközöket, a bicikliket, egyszóval igazán nagy helyet kapunk. 

 

További praktikus kerti kiegészítők

 

Webáruházunk kínálatában további olyan hasznos kiegészítők is megvásárolhatóak, amelyek növelik kertünk szépségét, kényelmét. Kültéri szekrényeink további tárolási lehetőségeket biztosítanak. A napernyőink több méretben várnak, hogy kellemesen beárnyékolják a kertet vagy a teraszt. 

 

Kerti dekorációink pedig még teljesebbé tehetik otthonod körül az összhangot. A kiváló minőségű kerti szerszámainkkal és fűnyíróinkkal pedig gyerekjáték a kertészkedés.