A fürdőszoba kényelmét és eleganciáját is meghatározzák a csaptelepek

A megfelelő vízellátás természetesnek tűnik a mindennapjainkban. Azonban ahhoz, hogy kényelmesen és gazdaságosan sáfárkodhassunk a vízzel, megfelelő csaptelepekre is szükségünk van. Hiszen nem csupán bosszúságot és magasabb vízszámlát okoz egy csöpögő vagy épp stílusidegen csap. Környezetvédelmi szempontból sem mindegy, hogy mennyi vizet használunk, és mennyire tudunk spórolni. Ahhoz, hogy a pazarlást elkerüljük, tökéletesen záró modellekre van szükségünk.

A fürdőszoba kényelmét és eleganciáját is meghatározzák a csaptelepek

Emellett, mivel a fürdőszoba kiemelt szerepet tölt be az otthonunkban és a külleme is különleges, fontos a berendezés harmóniája. Ehhez a csaptelepek is hozzájárulnak. A gyártók és az üzletek épp ezért rendkívül széles kínálattal várják a vásárlókat. A mi webáruházunkban sincs ez másként, színek, formák, fazonok színes skáláját találják meg nálunk az építkezők és felújítók.

A csaptelep hozzájárul a fürdőszoba harmóniájához

Amint az otthonuk többi részében, a fürdőben is nagyon fontos a harmónia megteremtése. Sőt, mivel ez egy kiemelten fontos helyiség a lakásban, még nagyobb szerepet kapnak az összecsengő részletek. Egy túlzsúfolt, különféle stílusú elemekkel berendezett fürdőszobában nem érezzük magunkat konfortosan. A térhez méretben vagy mintában nem illő burkolatok, a láthatóan régi, vízköves, esetleg rozsdás csapok nagyban rontják az összképet.

Épp ezért érdemes alaposan átgondolni a kivitelezést, mielőtt felújítjuk vagy épp megépítjük a fürdőnket. A kis terekbe érdemesebb világosabb, kisebb méretű burkolatokat választani. A csaptelepek stílusa kövesse a mosdókagyló, a kád, a zuhanykabin vonalvezetését. Ha minimalista fürdőt szeretnénk, vásároljunk szögletes, letisztult darabokat. Ha szeretjük a klasszikus hatást, akkor kerekdedebb formák lesznek a nekünk valóak.

 

Hogyan válasszunk csaptelepet a mosdókagylónkhoz?

Kétségkívül az egyik leggyakrabban használt csaptelepünk a fürdőszobai mosdókagylóhoz tartozó darab. Reggel és este is nap mint nap használjuk ezeket a csapokat, így befolyásolják az általános kényelmünket és szépérzékünket. Ezeknek a csapoknak két alapvető fajtája van, a fali és az álló csaptelep. A mosdókagylónk kialakításától és a vízelvezetéstől is függ, hogy melyik fazont választjuk. 

A működtetés szempontjából is több lehetőségünk van. A klasszikus tekerős modellek mellett karos és nyomógombos darabok is várnak. Ha szeretjük a hagyományosabb, vagy épp romantikus vagy retro stílust, akkor az ívelt modellek valóak a fürdőnkbe. Amennyiben a többi szanitert és a csempéket a minimalista, modern irányvonal jellemzi, akkor az ehhez illő csapokat ajánljuk. 

 

Különleges kádtöltő csaptelepek 

A kádtöltő csaptelepek között igazi különlegességekre bukkanhatunk. Ezek a rendszerint falra szerelt csaptelepek gyorsan és hatékonyan töltik meg a fürdőkádjainkat. Színekben, formavilágban rendkívül változatos csaptelep kínálat várja webshopunk vásárlóit. Zuhanyfejjel ellátott modelleket, sőt térben álló kádhoz illő csaptelepet is forgalmazunk. Az igazán modern csaptelepet kereső vevőink falba építhető fazonokat is találnak nálunk.

 

Esztétikus zuhany csaptelepek a kabinba

Webáruházunk termékei között ugyancsak keresettek a zuhany csaptelepek. Ezek között is egyre népszerűbbek a termosztátos modellek, melyek egyszerű kezelhetőséget tesznek lehetővé. Emellett igazán gazdaságos is a működtetésük. Talán apróságnak tűnnek a csapok a fürdő egészéhez képest, mégis meghatározhatják annak megjelenését.

Blog

Ajánlott termékek