Zuhanyfal üvegből a komfortos tusolásokért!

A zuhanyfal üvegből a fürdőszobai tusoló elengedhetetlen tartozéka! Lakásfelújítások és lakberendezések során az egyik elsődleges szempont a fürdőszoba kialakításakor a tökéletes tusoló felkutatása. Ahhoz, hogy megfelelő zuhanykabint választhass, mindenképpen érdemes először a zuhanyfal üvegről dönteni.

Zuhanyfal üvegből a komfortos tusolásokért!

Webáruházunkban kisebb-nagyobb, dizájnos, praktikus és valódi kényelmet biztosító zuhanyfalak közül válogathatsz! A fürdőszobai kényelem és a hatékony helykihasználás koronázatlan királya az üveg zuhanyfal, amely bármely fürdőszobatípushoz kiválóan alkalmazkodik!

Mikor ajánlott zuhanyfalat felszerelni?

Fürdőszoba kialakításakor vagy felújításakor mindenképp érdemes először figyelembe venni a helyiség méretét. A kisebb, szűkösebb fürdőszoba kizáró ok lehet ugyanis egy fürdőkád, de még akár egy nagyobb zuhanytálca és kabin telepítéséhez is.

Zuhanyfal esetén azonban nem kell naphosszat őrlődni a fürdőszobánk méretén! Ezek az alkalmazkodó üveglapok bármekkora helyiségbe egyszerűen felszerelhetőek. A walk-in zuhanyfal például egy kicsiny fürdőszobában helytakarékosság és hatékonyság szempontjából is kiváló választás lehet!

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csupán az apróbb méretű fürdőkben ajánlott zuhanyfalat telepíteni. Kínálatunkban egészen nagy méretű, pofonegyszerűen kezelhető és a minimalista dizájnt kedvelők örömére, elegáns üvegekkel is találkozhatsz!

Amennyiben bármilyen kérdésed adódna a zuhanyfal üvegeket tekintve, bátran lépj velünk kapcsolatba!

 

Az üveg zuhanyfal előnyei

Említettük, hogy zuhanyfal üveget vásárolni egyaránt ajánlott a kis és nagy fürdőszobákba is. Na most, ez egy rendkívül nagy pozitívum azok számára, akik nem szeretnének naphosszat bíbelődni egy-egy előregyártott zuhanykabin kiválasztásával!

A zuhanyfal üveg, legyen az nagy, kicsi vagy akár walk-in jellegű, meglepően egyszerű, mégis roppant hatékony kialakítású. Válasszunk egy tetszőleges falat, amely a zuhanypanel kijelölt helye lesz, majd ennek fényében szereljük be a zuhanyfalat. Beépítését a termékre kattintva akár tőlünk is igényelheted!

A zuhanyfal felfogja a szitáló vízcseppeket a gyors, rövid tusolásoknál, valamint a hosszabb, relaxáló fürdéseknél is! Strapabíró és időtálló struktúra jellemzi, általában hat milliméteres vastagsággal rendelkezik! Praktikus kivitele mellett meglepően jól mutat majd a fürdőszobában, feldobja és megszépíti a helyiséget, s ezáltal a hangulatodat is!

Számos variáció, stílus és méret közül választhatsz, így kiküszöbölve az egyhangúságot és a monotonitást!

 

Milyen típusok közül válogathatunk?

A zuhanyfal üvegek között meglepően nagy a választék! Elsősorban a zuhanykabin alternatívájaként jelenik meg, lásd: walk-in zuhanyfal, ám a beépített zuhanykabinok kiegészítéséhez is találsz megfelelő modellt!

A kis és nagy fürdőszobák sztárjai azonban kétséget kizáróan az úgynevezett walk-in zuhanyfalak. Ezek a praktikus és egyben látványos üvegek szabad mozgást biztosítanak fürdéshez, egyszerűen nagyszerű megoldást nyújtanak a helykihasználáshoz is! Többféle stílus és dizájn közül választhatsz, szinte minden zuhanyfalunk megtalálható különböző méretvariációkban is!

Amennyiben szereted a praktikus, komfortos megoldásokat, ám örömmel vinnél egy kis eleganciát is fürdőszobádba, válaszd a Techno walk-in zuhanykabint! Ez a típus egy fekete színnel szegélyezett, indusztriális üvegfal, amely kifinomult, minimalista hatást eredményez a fürdőszobában!

Válassz zuhanyfal üveget a kényelmes és hatékony esti zuhanyzásokhoz!

Blog

Ajánlott termékek