Tippek a hangulatos erkélyért

Nyakunkon a jó idő és bizony a nyárral együtt jár a vágy, hogy több időt töltsünk a szabadban. A városi lakásokban élők számára egy saját kültéri terület olyan, mint egy álom. Sokuknak még egy kis erkély is áldás. Manapság a legtöbben otthonról dolgoznak, ezért fárasztó lehet egész nap a különböző eszközeink képernyőjét bámulni. Egy nyitott terület kicsit elviselhetőbbé teszi a munkánkat, igaz? Az erkélyre való menekülés jelenti az egyetlen megnyugvást. 

Tippek a hangulatos erkélyért

Egy kis életet elcsípni a befalazott szobáinkon kívül, könyvet olvasni a szellős estéken, forró kávét inni egy hideg reggelen – az erkély olyan boldog pillanatokat ad nekünk, mint a lakásunk egyetlen része sem. Te is megteremtheted magadnak az álom-erkélyt! Olvass tovább, szuper tippeket adunk, hogy a Te erkélyed legyen a leghangulatosabb a környéken!

Az erkély - a tökéletes énidő helyszíne 

Van valami egészen festői és megnyugtató abban, ha egy reggeli kávét kortyolgathatunk a napsütötte erkélyen. Élvezd a friss levegőt, és hozz létre egy pihentető menedéket, hívogató szabadtéri teret, minikertet vagy akár egy könyves kuckót! 

Dolgozz a friss levegőn! 

Ha van elég hely az erkélyen, egy kis kerti asztal beszerzésével jelentősen megnövelheted ennek a helynek a hasznosságát. Így kora reggel reggelizhetsz, estére pedig egy kis  munkaállomássá is alakíthatod. A friss levegő és az inspiráló környezet hihetetlen jótékony hatással lehet a teljesítményedre. Éjszaka pedig szabadtéri vacsorát is szervezhetsz jó ételekkel és finom borokkal. A kerti asztalka az erkélyen tehát valódi JollyJoker.

Tedd hangulatossá növényekkel 

A növények azok, amelyek  igazán életre keltik az erkélyedet! Nélkülözhetetlenek, főleg ha hangulatossá szeretnéd varázsolni kültéri kuckódat. Virágtartóink közül válaszd ki a neked tetsző színt és dobd fel vele a hangulatot! Adj helyet a növényeknek, hogy élettel töltsék meg erkélyed!

Alakítsd ki saját kuckódat! 

Gondoltad volna, hogy egy erkély ilyen sok csodálatos dologgá változhat? Az erkélyes szoba extra teret biztosít, amely valójában külön helyiségként működik. Olvasó- és természethez kapcsolódó tér, étkező, dolgozószoba és még sok minden más. Ilyen körülmények között az erkélyek még fontosabbá válnak, mivel ezek a fény és a levegő forrásai a lakásodban. A lehető legjobban kell kihasználnunk erkélyeinket, boldog és hangulatos hellyé varázsolni.

Díszítsd a falat
Ha kevesebb az alapterület, jó ötlet lehet a falakat használni és díszíteni. Építs extra tárhelyet könyvek számára az erkély falain található polcokkal! Egy kanapéval és székkel kiegészítve ideális hely lehet a kedvenc íróddal való időtöltéshez.

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni ebből a térből, próbáld meg olyan kerti bútorokkal berendezni, amelyek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikusak is. A Homelux kínálata a legjobb megoldásokat nyújtja az erkély tökéletes berendezéséhez! Szerezz be mindent egy helyen és varázsold hangulatossá a lakásod egyik központi részét!

Blog

Ajánlott termékek