Locsoló csatlakozó

Annak érdekében, hogy kerted olyan ragyogó legyen, mint amilyet elképzeltél, számos eszközre lesz szükséged. Az öntözéstechnika alapvető része a locsoló csatlakozó, amelynek alkalmazásával az öntözés kényelmes és hatékony lehet. 


 


A növények fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő rendszerességű és mennyiségben történő öntözés. Ha saját otthoni öntözőrendszert alakítasz ki, ez a feladat szinte önmagától, automatikusan valósul meg. Vedd szemügyre termékeinket, és tedd élvezetessé a kerti munkákat velünk!

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők

A locsoló csatlakozó az öntözőrendszer meghatározó tagja

 

Az ugyan igencsak előnyös, ha van egy olyan locsolócsöved, amely mindenhová elér. A kígyóként tekergő slag nem nyújt túl esztétikus látványt, és nem is túl praktikus, nem beszélve arról, hogy a legtöbb kertben nem is igazán van lehetőség az elhelyezésére, hiszen nem áll rendelkezésre elegendő hely. 

 

Van azonban egy olyan kompakt kis eszköz, amelynek alkalmazásával a csaphoz és a szivattyúhoz is gond nélkül hozzá lehet kapcsolni a locsolócsövet, nagyban megkönnyítve ezzel a víz vételezését, az öntözéstechnikai szempontok megvalósítását. Fontos azonban, hogy milyen méretű és típusú locsoló csatlakozót szerzel be! 

 

A legfontosabb a tömlő belső átmérője, hiszen ez határozza meg a méretet. A hagyományos, egyszerű típusok mellett vannak stoppos változatok is, amelyek anélkül zárják el a víz útját, hogy elzárnád a csapot. Különböző árfekvésű termékek léteznek, az olcsóbb műanyag locsoló csatlakozóktól a drágább, rézből készült csatlakozóig számos fajtával találkozhatsz. 

 

A locsoló csatlakozók egyéb funkciói

 

A locsoló csatlakozók alkalmasak a fent említett feladatokon kívül a slagok meghosszabbítására, egymással való összekapcsolására, a különböző méretű csövek összekötésére, valamint - ha szükséges - elágazások létrehozására is. Így pedig nem álom többé az, hogy a slaggal mindenhová el tudj érni.

 

Hidd el, megéri!

 

Webshopunkban minőségi termékek sokaságával várunk, hogy az általad kialakított öntözőrendszer valóban hatékonyan működő és időtálló legyen. A Hecht márka kiválóságai mellett az Armadillo és a Magic soft kínálata is felfedezhető a termékkategóriánkban. Válaszd ki a számodra megfelelő termékeket, és alakíts ki egy könnyen kezelhető, csodás kertet a mi segítségünkkel!