Kézi sövényvágó olló

Kézi sövényvágó olló

 

Kisebb növényeket ápolsz otthon? Nincs szükséged egy hatalmas kerti szerszámra, amely csak a helyet foglalja? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban olyan eszközöket találhatsz meg, amelyekkel élmény a kinti munka. A kézi sövényvágó ollóinkkal pillanatok alatt végezheted el a kinti munkát, ezt követően pedig bőven akad lehetőséged csodálni a művedet. 

 

Kisebb bokrokat és fákat nyugodtan megmetszhetsz ezzel is, hiszen a többségüket kényelmesen és biztonságosan használhatod. Nézz körbe a széles palettánkon, és válogass kedvedre a kínálatunkból!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

A sövényvágó ollók előnyei

 

Ahhoz, hogy a kertben minden növényedről, virágodról, bokrodról és fádról gondoskodhass, szükséged van egy olyan kerti szerszámra, amivel hatékonyan végezheted el a feladatokat. A legjobb megoldás erre egy sövényvágó olló, aminek segítségével pillanatok alatt kipipálhatod a listádról ezt a munkát. 

 

A Hecht gyártmányokban ráadásul biztosan nem kell csalódnod, hiszen a márka évek óta foglalkozik kerti eszközök készítésével. Legyen szó bármilyen kerti munkáról, nincs olyan kellék, amit ne találhatnál meg a palettájukon. Érdemes tehát időben kiválasztani a megfelelő sövényvágó ollót otthonra, hiszen minden évszakban használható kiegészítő.

 

A kézi sövényvágó ollók kínálata

 

A webáruházunkban kapható kézi szerszámok palettája igen széles, köszönhetően az előbb említett gyártónak. Ott van például a kétélű változat, amely sövények és cserjék nyírására egyaránt alkalmas. A nyelének hossza 23 centiméter, míg maga az eszköz egy fél méteres kellék. Mivel könnyű súllyal rendelkezik, így nem okoz nehézséget még egy több időt igénybe vevő bokor nyírása sem. Alkalmazása egyszerű, így élmény vele a munka, legyen szó őszi vagy tavaszi nyírásról egyaránt. 

 

Amennyiben megtetszett valamelyik kerti szerszámunk, esetleg sikerült kiválasztani a megfelelő kézi sövényvágó ollót, abban az esetben nyugodtan tedd azt a kosárba. Annak tartalmát a vásárlás végéig bármikor módosíthatod, így lehetőséged van szétnézni a további kategóriáinkban is. Ezáltal biztosan nem marad ki semmilyen fontos dolog, amire az otthoni kerti munkához szükséged lehet. A rendelésed leadását követően igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a megvásárolt termékeket. Nézz szét még ma, és válogass kedvedre!