Így nyerhetsz egy ingyenes vásárlást!

A Homelux.hu lakberendezési webáruház legújabb fejlesztése a mobil applikáció bevezetése egy igazán váratlan és szerencsés véletlennel indult, mely nemcsak a céget, de egy  vásárlót is meglepett. A történet ott kezdődött, hogy a Homelux.hu a piaci igényeknek megfelelően mobil applikáción keresztül is elérhetővé tette webáruházának termékeit. 

Így nyerhetsz egy ingyenes vásárlást!

Kiderült a titok

Egy mobil applikáció bevezetését hosszas tesztelési fázis előz meg. A  homelux.hu webáruház is ezt a folyamatot fejezte be és a bevezetési kommunikációs kampány start gombján tartotta már virtuális ujját, hogy végre mindenkihez eljuthasson az app híre, amikor is az applikációba befutott egy valós rendelés.  Mindenki megdöbbent, hogy mégis honnan tudhatott egy vásárló arról, hogy létezik már az app. A marketing osztályt nem hagyta nyugodni a dolog, azonnal felhívták a vásárlót.

Appba pottyant vásárlás

A kedves vásárló, Annamária Tiszakécskéről elmesélte történetét, miszerint kinézte magának a Homelux egyik legnépszerűbb termékét a Kolumbo elektromos fűtőtestet, hogy otthonának hőérzetét ezzel növelje. Azonban mivel ő nem mozog otthonosan a számítástechnika világában, megkérte a lányát, hogy segítsen a rendelés leadásában. A fiatal nő azonnal a telefonjához nyúlt, de nem a neten keresett a Homelux.hu weboldalára, hanem az AppStoreban találta meg, az akkor már aktív, de még nem bejelentett homelux.hu mobilalkalmazást.  Így lettek ők a Leziter Kft. által rendkívül értékesnek tartott első vásárlók az alkalmazásban, hiszen valós vásárlás is bizonyította, hogy az alkalmazás tökéletesen működik.

Amikor a szerencse a véletlen műve

A lakberendezési cég dolgozói annyira megörültek, hogy ilyen véletlen folytán történt egy tökéletes mobilapplikáció valós tesztelés, hogy a vásárlónak azonnal felajánlották, hogy vásárlását nem kell kifizesse és ingyenesen kiszállítják neki a terméket. A fényképen az örömteli vásárló látható, aki egy véletlen folytán egy fűtőtestet kapott ajándékba.

A vásárlónak ez véletlen szerencse, viszont a Leziter Kft. által üzemeltetett homelux.hu webáruház mindig készen áll, hogy meglepje vásárlóit és értékelje hűségüket a cég mellett. 

Te ne bízd a véletlenre!

Az új Homelux.hu mobilalkalmazás letöltésével mostantól könnyedén és gyorsan válogathatsz a homelux.hu lakberendezési áruház kiváló árú termékei közt. Az alkalmazás használata kényelmes és egyszerű, kiváló vásárlói élményt nyújt a használójának.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló exkluzív kedvezményeket és akciókat, és töltsd le most az applikációt az App Store vagy a Google Play Áruházból! Indítsd el az otthonod felújítását az új Homelux.hu mobilapplikációból!


Blog

Ajánlott termékek