A tökéletes nappali szekrénysor

A nappali általában egy olyan közös helyiség otthonunkban, ahol a családi játékestek, filmezések, baráti összejövetelek és beszélgetések zajlanak. A szoba központi részét képezi legtöbbször az ülőgarnitúra, a kávézóasztal, a TV, és így a nappali szekrénysor is. Nem csoda hát, ha több időt és energiát fektetnénk a tökéletes szekrénysor kiválasztásába, hiszen nagyban hozzájárulhat a kellemes környezethez! Természetesen a nappalinkon kívül egyéb helyiségekben lévő modern bútorokkal is feldobhatjuk otthonunkat és megkönnyíthetjük a mindennapjainkat. A webáruházunk főoldalán pedig egy átfogóbb képet kaphatsz termékeinkről!

A tökéletes nappali szekrénysor

Egy szekrénysor “sokszínűsége”

Ami a szekrénysorokat illeti, ma már rengetegféle modern dizájn és szín közül választhatunk. Így nemcsak, hogy praktikusabb berendezéseket kapunk, de esztétikailag is feldobhatjuk velük nappalinkat! A régi, klasszikus TV állványok, polcos szekrények és zárt fiókok helyett újszerű, tágasabb, kivitelben is vonzóbb szekrényeket is találhatunk.

No de hogyan és mi alapján választhatjuk ki az optimális szekrényt? Milyen jellemzőket kell figyelembe vennünk a vásárláskor?

 

Döntsünk a stílusról!

Minden ember más, így természetesen a legtöbb esetben az ízlésünk is különböző. Ahhoz, hogy valóban otthonosan érezzük magunkat a nappalinkban, olyan bútorokat kell választanunk, amelyek tükrözik a személyiségünket!

Amennyiben a korszerű, modern stílust kedveled, érdemes a mai trendeknek megfelelő színeket és mintákat kombinálnod. A minimalista dizájnok szerelmeseinek ajánljuk az időtlen fehér vagy fekete színárnyalatokat, amelyekkel az egyszerűség és az elegancia ötvözetét ismerhetjük meg. A bátrabb, divatot követő érdeklődőknek pedig érdemes a faminta és a világos színek kombinációja között válogatni.

A modern szekrénysorok mellett azonban helyet kap a klasszikus, hagyományos dizájn is. A családias és a hívogató hangulatért válassz olyan berendezéseket, melyek a kényelmet és a visszafogott külalakot képviselik. Ilyen például az Asole komplett nappali szekrénysor, amely a sonoma tölgyfa anyagának köszönhetően meleg hangulatot varázsol a szobába.

Ha a stílust már eldöntöttük, akkor beszéljünk egy kicsit a funkcionalitásról is!

 

LED-es szekrénysor

Amennyiben ötvöznéd a praktikumot és az eleganciát, válassz LED-es szekrénysort! A LED világítással felszerelt szekrénysorok egyrészt ultra modern hatást kölcsönöznek a nappalinak, másrészt rendkívül praktikusak. Exkluzív kialakításuk lehetővé teszi a késő esti filmezés közbeni hangulatteremtést vagy személyes dolgaink tárolását!

Ezek az újszerű darabok tágas, jól kihasználható térrel rendelkeznek, nyitott és zárt polcokkal egyaránt, így szinte bármit kényelmesen tárolhatunk! Egy LED-es szekrénysor többnyire korszerű dizájnt kapott, de megtalálható egyszerű, fahatású kivitelben is!

Ha téged is megfogott ez a dekoratív dizájn, válogass kedvedre a többféle LED-es szekrénysor között!

 

LED világítás nélküli nappali szekrénysor

A LED világítás nélküli szekrénysoroknál ugyanúgy jelen van a praktikum és a funkcionalitás, ám főként az egyszerűségen van a hangsúly! Hagyományos trendek és kellemes hangulat jellemzi ezeket a darabokat!

A LED nélküli szekrények tökéletesen illeszkednek egy hagyományosabb belső térbe is, valamint bármilyen bútordarabhoz kiválóan passzolnak!

A megfelelő nappali szekrénysorral, legyen az modern vagy klasszikus, egyszerű vagy extravagáns, bármikor feldobhatod nappalidat!

Blog

Ajánlott termékek