Blog

Zuhanyozzon a dzsungelben!

2018.09.22 14:42
Homelux

A lakás többi részéhez hasonlóan a fürdőszobában is helyezhetünk el növényeket. Vannak olyan fajok, amelyek kifejezetten szeretik a párás levegőt, a magasabb hőmérsékletet. Mintha egy trópusi dzsungel lenne a fürdőben!

A fürdőszoba a tisztálkodáson kívül a pihenés és feltöltődés helyszíne is lehet. Itt veszünk forró fürdőt, gyertyát is gyújthatunk és különleges hangulatot teremthetünk, ha virágzó, vagy zöld növényekkel gazdagítjuk a berendezést.

 

Bromélia és páfrány

Az előbbi sárga, piros és narancs színű virágaival teszi vidámabbá a helyiséget, az utóbbi pedig a buja esőerdőket idézi sűrű leveleivel. Mindkét fajta növény szereti a nedvességet, párás levegőt és nem okoz gondot nekik a fény hiánya sem.

  Zuhanyozzon a dzsungelben (Bromélia)  

Pálmafélék

A könnyezőpálma hatalmasra nőhet, ezért csak tágas fürdőszobában lesz mutatós. Helyezzük el a sarokban egy nagy dézsában, vagy kaspóban. A közönséges vízipálma kisebb helyet foglal. Jó, ha ugyanolyan mintájú, de különböző méretű kaspókba tesszük és egy csoportba többet helyezünk el belőlük.

  Zuhanyozzon a dzsungelben (Pálma)  

Buzogányfa

Sötétzöld, dús levélzet, tekintélyt sugárzó fajta. Lehetőleg a kádtól távolabb helyezzük el, mivel nem jó, ha túl sok víz éri. A párát szereti, de a túlzott öntözés hatására hamar tönkremegy.

  Zuhanyozzon a dzsungelben (Buzogányfa)  

Bambusz

Csavart és egyenes szárú, teljesen mindegy. Igénytelen növény, melynek csak vízre van szüksége. Mutatós, modern és kis méretéből adódóan akár a mosdó szélére is tehetjük. Mivel nem terebélyes, ezért magasabb változata pici fürdőben is jó dekoráció lehet egy üveg padlóvázában.

  Zuhanyozzon a dzsungelben (Bambusz)  

Vitorlavirág

Kecses, hófehér virágaival a tisztaságot szimbolizálja. Ne öntözzük folyton, érdemes 2-3 hetes szünetet tartani így könnyen virágzásra bírhatjuk.

  Zuhanyozzon a dzsungelben (Vitorlavirág)  

Orchideafélék

Amennyiben lehetőség van ablak közelében elhelyezni, úgy jó helye lehet a fürdőben is. Fontos, hogy ne locsoljuk a leveleit közvetlenül, a vízben ázást nem kedveli. Ha virágzik, egzotikus zuggá varázsolja a fürdőszobát.

Ezek a növények akkor is gazdagon hozzák új leveleiket, ha csak üvegtégla falon, vagy mennyezeti fénycsatornán át kapnak némi szűrt fényt. Fontos a rendszeres tápoldatozás, mivel a párás levegő gyorsabb növekedésre serkenti a növényeket, a több nedvesség pedig hamarabb kimossa a földből a tápanyagokat. Teljesen ablaktalan fürdőben sajnos semmilyen növény nem él hosszú ideig, így a panelházakban más dekorációs lehetőséget kell választani.

  Zuhanyozzon a dzsungelben (Orchidea)

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu