Wellis zuhanykabin a stílusos fürdőszobáért

Amennyiben praktikus, minőségi, igényes és elegáns fürdőszobát álmodtál meg, a Wellis zuhanykabin garantáltan kielégíti igényeidet! A Wellis kifinomult és egyben hasznos fürdőszoba-berendezésekkel örvendeztet meg, így érdemes áttekinteni a márka egyéb termékeit is!

Wellis zuhanykabin a stílusos fürdőszobáért

Általános tulajdonságok

Ahhoz, hogy fürdőszobád olyan helyiséggé váljon, ahová szívesen teszed be a lábad, elengedhetetlen a bútorok és berendezések nyújtotta komfortérzet. A Wellis zuhanykabinjai egytől egyik strapabíróak, dizájnosak és felhasználóbarát kialakítással rendelkeznek!

A kabinok 6-8 mm vastagságú falai biztonsági üvegből készültek, amelyek egyaránt nyújtanak védelmet és kényelmet is. Hogy miért? Ezeket az erős falakat egyúttal vízlepergető védőréteggel is ellátták, amely meggátolja a vízkövesedést, illetve a takarítását is egyszerűbbé teszi! Amennyiben pedig kérdésed vagy kérésed adódik a kabinokat illetően, lépj velünk kapcsolatba, szívesen válaszolunk!

 

Egy sokszínű márka sokszínű termékei

A Wellis, mint fürdőszobai bútormárka, mindig is igényes és praktikus termékeket kínált. Zuhanykabinjai is hűen tükrözik stílusát, hiszen különleges és könnyen kezelhető darabokról van szó. A Wellis választékában mindenki megtalálja a hozzá és fürdőszobájához leginkább passzoló modellt!

Minden kabin kompatibilis a márka által kínált zuhanytálcákkal is, így ha kiválasztottad a neked tetsző zuhanyfülkét, feltétlen nézz körül a zuhanytálca kínálatban is!

A Wellis zuhanykabinjai megtalálhatók lekerekített, illetve szögletes formában is, szimmetrikus és aszimmetrikus dizájnban egyaránt! Az ajtói pedig lehetnek nyitható vagy tolóajtók, dupla vagy szimpla méretűek is! A nagyobb, tágasabb fürdőszobákban bátran alkalmazhatod a dupla, nyitható ajtós, szögletes zuhanyfülkét. A kisebb fürdőszobákba pedig ajánlott az íves, tolóajtós kabin, amely egyszerre stílusos és helytakarékos!

Színpalettát illetően a minden fürdőszobába remekül passzoló, elegáns, krómozott, fehér és fekete színek kombinációját találod. Egy stílusos és kifinomult fürdőszoba kialakításához válassz trendi színpárokat!

 

Vivara zuhanykabin: gyors, kényelmes és stílusos választás!

A Wellis zuhanykabinjai szinte egytől egyig zuhanytálca nélkül kaphatóak, a márka kínálatában találhatod meg a hozzájuk passzoló, tökéletes darabot. A Vivara zuhanykabin azonban kiváló választás arra az esetre, ha nem szeretnél időt vesztegetni a tárca kiválasztásával!

Ez a 90x90-es, lekerekített zuhanykabin hátfallal is rendelkezik, visszafogott, minimalista, mégis modern stílusával bármelyik fürdőszobában megállja a helyét! Ez azonban nem minden. A Wellis többi kabinjával szemben a Vivara külön zuhanytálcával is rendelkezik, így nem kell külön keresgélned a márka ajánlatai között.

Gyors, komfortos, mégis trendi választás akár kis méretű fürdőszobákba is!

Válassz Wellis zuhanykabint és élvezd a praktikus, minőségi és lazító zuhanyzásokat trendi berendezésekkel!

Blog

Ajánlott termékek