Vásárlói visszajelzés képekkel - Elisa műanyag kerti szék

Az Elisa modern megjelenésű és rendkívül kényelmes szék. A profilos háttámla és az ülés, valamint a puha, lekerekített kartámasz a termék valódi előnye. Könnyen tisztítható és egymásra rakható. Ideális beltéri és kültéri használatra is egyaránt. Cserna étterem élve a lehetőséggel, színesebbé varázsolta vendéglátói helyiségét Elisa kerti székeinkkel.  

Vásárlói visszajelzés képekkel - Elisa műanyag kerti szék

Stílus és minőség mindenek felett

Keter márka termékei amellett, hogy stílusosak, rendkívül tartósak is. A gyártás során kizárólag kitűnő minőségű anyagokokat használnak fel, amelynek köszönhetően jól ellenállnak az időjárási viszonyoknak és a folyamatos igénybevételnek. Ezért tökéletes választás kertbe, teraszra az Elisa műanyag kerti szék.

Fontos szempont egy vendéglátói helyiségnél, hogy az ételek ízletessége mellett a fogyasztásra szolgáló ülő alkalmatosságok is kényelmesek és kifogástalanok legyenek. Hiszen egy kényelmes kerti bútor szettnél jobb ízűen fogyasztjuk kedvenc ételünket, nem igaz? Kedves vásárlónk, Cserna étterem figyelembe véve szempontjaikat kiválasztották a számukra tökéletes Elisa kerti széket. Visszaigazolásképp kapott vélemény és képek önmagukért beszélnek.

"A székek kényelmesek és ár-érték arányban szerintem jók is." (Cserna étterem)

Köszönjünk a szuper képeket! Mindig hatalmas öröm számunkra amikor egy újabb elégedett vásárlóval bővülünk. Ha te is rendelkezel hasonló képekkel a már beüzemelet termékeinkről kiváncsian várjuk a marketing@leziter.hu e-mail címre.

Blog

Ajánlott termékek