ERDEM NEW TYP 2 Könyvespolc, tűnyalábos fenyő-fehér

Cikkszám: TEMPO-235855
23 500 Ft
Beszállítói raktáron
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1490 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
ERDEM NEW TYP 2 könyvespolc, tűnyalábos fenyő-fehér
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 60 cm
Mélység 24 cm
Magasság 145 cm
Bútorlap vastagság 15 mm
Súlya 18,5 kg

Termék leírás

Az ERDEM NEW TYP 2 könyvespolc sokkal több, mint csak egy könyvespolc. lendítse fel belterét ezzel az egyedi bútordarabbal. A polcok változtathatósága megragadja önt. A fehér színű tűnyalábos fenyőfa változatával bármilyen helyiségbe beillik. Egyszerre dekorálja a teret és elegendő tárolóhelyet nyújt az irodában feltornyosuló kellékek számára.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk a polchoz: Noe new számítógépasztal, Teyo számítógépasztal, Samson számítógépasztal.

Vélemények

ERDEM NEW TYP 2 Könyvespolc, tűnyalábos fenyő-fehér
Beszállítói raktáron