TWIST Irodai szék, fehér

Termékverzió: TWIST irodai szék, fehér
Cikkszám: TEMPO-228986
Tömeg: 12 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
58 900 Ft
Beszállítói raktáron
Több színben Több színben
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Szín
Normál szállítás : 1990 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
TWIST irodai szék, fehér
Garancia idő
12 hónap
Szín

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 58 cm
Mélység 63,5 cm
Magasság 84,5-96,5 cm
Állítható ülésmagasság 46-58,5 cm
Ülésmélység 45 cm
Terhelhetőség 100 kg
Súlya 12 kg

Termék leírás

Mire van szüksége egy irodában, dolgozószobában vagy diákszobában? Egy íróasztalra, könyvespolcra a dokumentumok elhelyezésére és főleg egy kényelmes és minőségi irodai székre. A TWIST irodai forgószék pontosan ilyen. A TWIST irodai forgószék nemcsak egy egyszerű szék. Modern futurisztikus dizájnban készült. A szék fehér textilbőrből, az alsórózsa pedig fémből készült. Állítsa be az ülőrész magasságát szüksége szerint és a feladatait játszi könnyedséggel végzi majd el. Az ülőrész és a támaszték ergonomikusan formázott varrattal, a kartámlák szokatlan formában készültek. Alkalmas a laminált vagy fa padlóra a gumis kerekeknek köszönhetően. Az álmai irodai széke a tökéletes munka érdekében.

Az irodaszék

Az irodaszék egy olyan széktípus, amelyet kifejezetten a modern irodákban való használatra terveztek meg. Az irodaszék általában forgószék, amelynek mozgását egy sor kerék segíti, magassága pedig állítható. Az irodaszékek a XIX. század közepén jelentek meg, amikor egyre inkább elterjedt az irodában, asztal mellett végzett munka. Ezeknek a különleges székeknek számos olyan tulajdonságuk van, amelyeket a hagyományos székek esetében nem találunk meg.

A forgószék karfák ergonómiai előnye

Kutatások szerint a karok alátámasztása csökkenti az emberi testre ülés közben nehezedő fizikai igénybevételt. Ha a karok megfelelően vannak megtámasztva, akkor az ülő testhelyzetben végzett munka során fellépő izom- és ízületnyomás kisebb lesz a jobb eloszlás miatt, így az ülés kisebb megterhelést jelent az ülve dolgozónak. Ellenben a karfa nélküli székeken komoly igénybevétel jelentkezik a nyak-váll területén, a felső végtagokon, és a gerincoszlopon. A karok alátámasztása végső soron számottevően növeli a komfortérzetet és csökkenti a fizikai megerőltetés mértékét. 

Vélemények

TWIST Irodai szék, fehér
Beszállítói raktáron