JOHAN 13 szekrény, fehér

Termékverzió: JOHAN 11 Pc sarok asztal, sonoma tölgyfa
Cikkszám: TEMPO-211811
Tömeg: 31 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
32 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
JOHAN 11 Pc sarok asztal, sonoma tölgyfa
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 72,5 cm
Mélység 33,8 cm
Magasság 115,5 cm
Bútorlap vastagság 16 mm
Polcok kapacitása 5 kg
Súlya 31 kg

Termék leírás

modern iroda fogalma alatt mindenki mást képzel el. A jelenlegi trendek elsőbbséget élveznek a tér rugalmassága, légiessége, tisztasága és az anyag megfelelő színekkel való összekapcsolása terén. Összpontosítson a tiszta vonalakra, és az elegáns kialakításra. Válasszon egyszínű témát. A JOHAN NEW 13 polcos szekrény rengeteg tárhelyet biztosít. A szekrényt tárolási célra lehet alkalmazni, a dolgok lehető leghatékonyabban tárolására. A káosz már nem lesz része az irodájának. A kétajtó mögött két polc található. A szekrény alsó lábazattal van ellátva. Kiváló minőségű, fehér színű DTD laminált bútorlapot használtak gyártáshoz.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk a polchoz: Johan sarok polc, Johan szekrény polccal, Johan 5 fiókos szekrény, Johan kerekes szekrény két féle, Johan magas könyvespolc, Johan kétoldalas íróasztal, Johan íróasztal, Johan pc asztal, Johan alacsony könyvespolc, Johan pc sarok asztal.

Vélemények

JOHAN 13 szekrény, fehér
Beszállítói raktáron