EGON Számítógépasztal, fehér

Termékverzió: EGON Számítógépasztal fehér
Cikkszám: 94882
Tömeg: 40 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
48 500 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
EGON Számítógépasztal fehér
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 137 cm
Mélység 60 cm
Magasság 76,3 cm
Súlya 40 kg

Termék leírás

EGON íróasztal, amely lenyűgöz egyszerű, de praktikus kialakításal. Magas minőségű szlovák termékDTD laminált bútorlapból készült, ami könnyen karbantartható, sonoma tölgy és fehér színkombinációban. 1 fiókkal és egyajtós polcos szekrénnyel van ellátva. Műanyag fogantyúval. Az asztallap 22 mm vastag. Ez a rendkívül praktikus íróasztal nagyon jól mutat majd gyermeke szobájában.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Reyes irodai szék, Siemo new irodai szék, Hevyr irodai szék.

Vélemények

EGON Számítógépasztal, fehér
Beszállítói raktáron