Laristote számítógépasztal

Termékverzió: Laristote Számítógépasztal, szilva
Cikkszám: 9025179
Tömeg: 27 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
31 700 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
Laristote Számítógépasztal, szilva
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 123 cm
Mélység 50 cm
Magasság 76,5 cm
Súlya 25 kg
Fiók mérete 39,5x18,7 cm

Termék leírás

Épp gyermeke új diákszobáját rendezi be, újra cserélné az íróasztalt az irodában vagy a dolgozószobában? Íme, a megoldás. Kezdje a LARISTOTE számítógépasztallal. Felkelti figyelmét az egyszerű dizájnjával és tökéletes méretével. Minőségi fóliázott DTD faforgácslapból készült, melynek könnyű a karbantartása, trendi szilva és fehér színváltozatban. Az asztal három nagy fiókkal és egy nyitott polccal van felszerelve a fiókok és az asztallap közt. Az asztal egyedi, mivel összeszerelhető fiókokkal a jobb vagy akár a bal oldalon, amikor az egyik változatot megunja, a fiókokat átteheti a másik oldalra. Az íróasztalt imádják a diákok, de a kisebb gyerekek is, melyeket a LARISTOTE a minőségi anyagának köszönhetően elkíséri a felnőtt korukig. Ezért az íróasztal választásánál figyeljen arra, hogy praktikus és stabil legyen és legyen elegendően nagy munkatere - mint például a LARISTOTE PC asztal.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: TC3-973 M 2 irodai szék, Reyes irodai szék, Siemo new irodai szék.

Vélemények

Laristote számítógépasztal
Beszállítói raktáron