MONTE 17 PC asztal tölgy

Termékverzió: MONTE 17 PC asztal tölgy
Cikkszám: 126539
Tömeg: 36 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
35 300 Ft
Nincs raktáron
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
MONTE 17 PC asztal tölgy
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 120 cm
Mélység 53 cm
Magasság 75 cm
Súlya 36 kg

Termék leírás

Minden nap meg kell birkóznunk a temérdek problémával, megküzdeni a stresszhelyzetekkel, de amikor hazaérünk, teljesen ki kellene kapcsolódnunk és el kell felejtenünk a problémákat. Ebben segíthet a MONTE elemes bútor, mely harmóniát és jókedvet sugározAlkalmas főleg a nappalibaétkezőbehálószobába vagy a dolgozószobába. Az alapanyag, melyből készült a laminált DTD. Nem idegenek számára az ABS élek sem, melyeket az iparban az él lezárására használnak. A MONTE elemes bútort tölgy színváltozatban kínáljuk önnek. Elvarázsolja önt a fa mintázata és a barna szín több árnyalata. A MONTE egy PC asztal kihúzható billentyűzettartóval. A praktikus része egy fiókból és egy szekrényből áll. Lélegzetelállító a modern dizájnja fogantyúk nélkül.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Idor irodai szék, Hevyr irodai szék, Siemo new irodai szék. 

Vélemények

MONTE 17 PC asztal tölgy
Nincs raktáron