SUP deszkák, a nyár tökéletes kiegészítői

A nyári úticél már biztos megvan, talán már a bőröndöd is indulásra készen áll. A városnézés és túrázás mellett a vízpartok rajongója is vagy? Tudunk valamit, amivel ki kell egészítened az utazó pakkodat! Az idei nyár egyik legnagyobb slágerei a SUP deszkák, az őrületes mértékű érdeklődés pedig nem hiábavaló. A SUP egy igazi vadító, pezsgő vízisport, nem csak múló trend lesz a használatuk. A felfújható deszkák “nagy bummja” pár éve történt, azóta pedig töretlen népszerűségnek örvendenek. Olvasd el SUP-kisokosunkat és lovagold meg SUP deszka kínálatunkat!

SUP deszkák, a nyár tökéletes kiegészítői

SUP - az igazi nyári kalandokért


A SUP a “Stand Up Paddle” rövidítése, ami magyarul annyit jelent, hogy állva evezés. Ez a megfogalmazás tökéletesen leírja a SUP deszkák lényegét. Az elmúlt évtizedben hatalmas robbanás történt a SUP piacán, rendkívül dinamikusan fejlődő sportág, az újítások és az innovatív kialakítások nagyon gyorsan váltják egymást. Már hazánkban is egyre elterjedtebb kikapcsolódási forma, hiszen a supozáshoz nincs szükség sem szélre, sem hullámokra, állóvizeken is élvezheted a SUP- kalandokat. A deszkán és az evezőn kívül már csak vízre van szükséged és már indulhatsz is, hogy bezsebeld a nyár legnagyobb élményeit!

Miért a SUP az egyik legjobb vízisport?


Bárhol, bárkivel - Mint már említettük, állóvizen is ugyanolyan élmény supozni, mint folyóvízen. SUP deszkára pattanhatsz tavakon, folyókon, öbölben, de tengeren vagy óceánon is, minden vízterületen más élményeket szerezhetsz. A nagyobb méretű deszkákon akár kiskedvenceddel vagy a pároddal is evezhetsz egyszerre, tökéletes
kikapcsolódást nyújt a közös ringatózás. Evezhetsz, túrázhatsz, jógázhatsz, edzéseket végezhetsz a SUP deszkádon, nagyon sokoldalú és változatos a használata.

Bárki, bármikor - A supozás egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell hozzá semmilyen sport előképzettség, nem kell hozzá óriási erőnlét, artista egyensúlyérzék és profizmus. A SUP deszkára teljesen amatőrként is bátran állhatsz és autodidakta módon fejlesztheted az ügyességed. Nagyon könnyen és gyorsan megtanulható sport. Ha az elején bizonytalannak érzed magad, nyugodtan ülhetsz vagy térdelhetsz is a deszkán, míg kellő magabiztosságot nem szerzel az állva evezéshez.

Hatékony mozgásforma - A supozás egy teljes értékű kardio edzéssel is felér! Egy alakformáló tréning, tökéletesen megdolgozza az izmokat, rendkívül erősíti a felsőtest és a láb izomzatát, az egyensúlyérzéket és a testkontrollt is, javítja a testtartást.

Az aktív pihenésre vágyók megmentője - A SUP változatossága és egyszerűsége révén a nyaralások, a nyári hétvégék kedvenc időtöltése lehet.

Hódítsd meg a vizeket, pattanj SUP deszkára! A Homelux webáruházában beszerezheted a nyaralásod tökéletes kiegészítőjét! SUPer időtöltés, még SUPerebb élmények!

Blog