A legpraktikusabb és legesztétikusabb kerti szerszámtárolók

Ha kertes házban élünk, időről időre szükségünk van különféle kültéri eszközökre. Szerszámok, bútorok, kerti gépek segítenek szebbé tenni környezetünket. A kerti szerszámtárolók épp ezért elengedhetetlen kellékei az otthonunknak. Sőt, nem csupán a szerszámokat, hanem egyéb szabadidős értékeinket is jó, ha egész évben fedett helyen óvjuk.

A legpraktikusabb és legesztétikusabb kerti szerszámtárolók

Ha szeretnénk egy esztétikus és egyben praktikus kiegészítővel gazdagítani a kertünket, rengeteg lehetőségünk van. Kerti házak, ládák, padok, szekrények közül válogathatunk, a kínálat minden igényt kielégít. Érdemes beruházni egy minőségi és időtálló kültéri tárolóra, mert az időjárás megviselheti a kerti eszközeinket.

Miért fontos a gondos kültéri tárolás?

Minden évszaknak megvannak a maga sajátosságai, amelyek hatással vannak a kertünkre és a kint tárolt eszközökre is. Hosszú távon sem a fának, sem a fémnek, sem a műanyagnak nem tesznek jót az extrém körülmények. Az UV-sugárzás az utóbbi években már tavasztól igen magas. Az ősztől tavaszig tartó fagyok, esőzések és hőingadozás ugyancsak megviseli a különféle anyagokat.

Épp ezért legyen szó a fűnyírónkról, a kerti garnitúránkról vagy a műanyag homokozóról, érdemes fedett helyen tartani. Ezzel jelentősen meghosszabbíthatjuk eszközeink élettartamát, és megspóroljuk az új eszközök vételárát, amelyek akár a tároló többszörösei lehetnek.

 

Bútor és tároló egyben - a kerti pad

Amennyiben nincs szükségünk több négyzetméternyi helyre, és kompakt megoldást keresünk, egy kerti puff vagy pad lehet a megoldás. Ezek a kültéri bútorok ülőalkalmatosságként is funkcionálnak. Emellett azonban a felhajtható ülőrész alatt tárolórekesszel is rendelkeznek. Itt kényelmesen elhelyezhetőek a kinti párnák, a kültéri játékok, a kisebb kerti szerszámok.

A tárolóval kombinált kerti padok további előnye, hogy a kisebb teraszokon, balkonokon is elhelyezhetjük őket. Így két legyet ütünk egy csapásra, hiszen kényelmesebbé tehetjük a kisebb alapterületű helyeket is. Az alapanyagok tekintetében is válogathatunk, hiszen akár fából, akár műanyagból, polirattanból készült fazonok is elérhetőek. 

 

Univerzális kerti szerszámtároló ládák

A kerti szerszámtárolók egyik legnépszerűbb darabjai a kültéri ládák, és ez nem is véletlen. Rendkívül változatos kialakításban találjuk meg ezeket a termékeket a webáruházunkban is. Könnyen kezelhetőek, számos modell nem igényel karbantartást, és hatékonyan óvja kerti értékeinket az időjárástól. Egyes modellek különféle kerti ülőgarnitúrákhoz készültek, így igazán harmonikusan egésztik ki azokat.

Ha fontos számunkra, hogy természetes anyagokkal vegyük magunkat körül, vásároljunk fából készült tárolót. Azt azonban tudnunk kell, hogy a kültéren használt fa olajjal való kezelést igényel. Ha szeretnénk egyszerűen karbantartható tárolóládát, akkor a műanyagot válasszuk. Számos polirattan termék újrahasznosított műanyagból készült és természetes hatást nyújt.

 

Ha helyre van szükségünk, itt a kerti ház

Ha az otthonunkban nem akad szabad tárolókapacitás a nagyobb méretű eszközeinknek, akkor külső megoldást kell keresnünk. Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak a különféle méretű és kivitelű kerti házak. Ezek a kis épületek alkalmasak akár biciklik, fűnyírók, kézi kerti eszközök tárolására.

A kerti házak készülhetnek rozsdamentes lemezekből, fából vagy időtálló, nagy teherbírású műanyagból is. Bármelyik tárolási lehetőséget választjuk, sokat tettünk kerti eszközeink megőrzéséért.

Blog

Ajánlott termékek