Tedd kényelmessé a teraszt ezekkel a kerti bútorokkal

Igaz ugyan, hogy ilyenkor már kifejezetten csípősek az esték, azonban ekkor sem kell lemondanunk a teraszon való ücsörgésről. Hatékony és gazdaságos kültéri fűtőtestekkel tovább élvezhetjük a szabad levegőt. Természetesen ehhez elengedhetetlen egy kényelmes és időtálló kerti bútor. Egy párnázott nyugágyon nem csak a hideg koktél, de a forralt bor is nagyon jóleshet.

Tedd kényelmessé a teraszt ezekkel a kerti bútorokkal

A kültéri kiegészítők és berendezési tárgyak rendkívül változatos kínálattal várják a vásárlókat. Nincs ez másként a mi webshopunkban sem. Alapanyagok, stílusok, árkategóriák kavalkádjával készülünk egész évben. Igyekszünk megfelelni minden vásárlói igénynek, mert azok bizony igazán sokfélék. Nézzük, milyen szempontok játszhatnak szerepet a kerti bútorok kiválasztásában.

Műanyag vagy fa?

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen anyagból készült darabokat szeretnénk vásárolni. A műanyagból készült kerti garnitúrák évtizedek óta óriási népszerűségnek örvendenek. Ennek oka egyrészt a kiváló ár-érték arány, hiszen nagyon időtálló termékekről van szó. Emellett a karbantartásukra sem kell nagy gondot fordítanunk. Könnyen tisztán tarthatóak, és a tárolásuk sem igényel különösebb tennivalót.

Azonban ha jobban kedveljük a naturális hatású bútorokat, akkor végtelen típusú és színű famodell közt válogathatunk. A fa természetes melegsége időtlen, és minden környezetben nagyon jól mutat. Azzal azonban számolnunk kell, hogy a fából készült bútorok több törődést igényelnek. Esetenként ápolóolajjal kell kezelnünk a darabokat, és óvnunk kell őket a nedvességtől.

 

A kerti bútor szettek előnyei

Csak úgy, mint a beltéri bútorok esetén, a kerti székek, asztalok és egyéb kiegészítők is megvásárolhatóak külön és szettben is. Az egymáshoz illő darabokból álló garnitúrákkal egyszerűen és harmonikusan rendezhető be a kertünk, a teraszunk. Logisztikai szempontból is egyszerűbb egyben megvenni a kültéri szettet. Azonban előfordulhat, hogy később nem tudunk pótolni ugyanabból a készletből egy-egy darabot, ha szükség lenne rá. 

A gyártók folyamatosan arra törekszenek, hogy a fogyasztók által keresett termékekkel lépjenek piacra. Vannak olyan kerti bútordarabok, amelyeket önállóan vehetünk meg. Egy impozáns hintaágy vagy napozókanapé a legtöbbször önálló modell. Azonban sokszor találunk olyan darabokat ezekből is, amelyek a legnépszerűbb garnitúrákat kiválóan kiegészítik. 

 

Praktikus tárolók a kertben

Nem csupán a kényelmes ülőalkalmatosságok vagy megfelelő méretű asztalok lehetnek a szükséges kellékei a teraszunknak. Akkor is jól jöhet egy praktikus tárolószekrény, ha csupán egy kis balkon tartozik a lakásunkhoz. A kültéri tárolók közt találunk az egyes garnitúrákhoz illő termékeket. 

Az alapanyagok tekintetében is sokszínű a kínálat. Fa, műanyag vagy akár lemezszekrényünk is lehet. Ha takarékoskodnunk kell a hellyel, akkor jó megoldást jelenthet egy pad, amelynek ülőrésze alatt rekesz van. Ezek az univerzális kerti bútorok észrevétlenül teszik lehetővé például a kültéri párnák-takarók tárolását. 

 

Ha fedélre van szükség

A kertben rendezett összejöveteleknek mindig különleges hangulata van. Ha nagyobb társaságot látunk vendégül, előfordulhat, hogy nem férünk el a teraszon. Ebben az esetben szükségünk lehet egy sátorra vagy egy pavilonra, amely a nap és az eső ellen is védelmet nyújt.

Kisebb-nagyobb méretű és változatos alakú sátrak közül válogathatsz webáruházunkban is. Ezek rendszerint könnyen felállíthatóak és elbonthatóak, így igazán praktikusak.

Blog

Ajánlott termékek