Blog

Forradalmasította a padlóburkolást a laminált padló

2021.11.23 15:19

Az otthonunk, a munkahelyünk és a közösségi tereink hangulatát nagyban meghatározza a fali és a padlóburkolat. A színek, az alapanyagok, a felületek fényei fontos kiegészítői a helyiségeknek. Emellett például energetikai szempontból sem mindegy, mivel fedjük a járófelületet. A laminált padló az utóbbi évtizedekben indult hódító útjára.


Az egyszerűen kivitelezhető padlóburkolást kiváló ár-érték aránnyal kínálja számunkra ez a típusú termék. Webáruházunk kínálatában is számos árnyalatban és mintázattal elérhetőek ezek a tartós és esztétikus burkolatok.

A faburkolatok előnyei

 

Amióta fedél alatt él az ember, fontos számára az otthon melegének és kényelmének megteremtése. A fát már évszázadok óta használjuk arra, hogy a padlónkat és a falainkat fedjük vele. Ennek a természetes anyagnak a népszerűsége számos okkal magyarázható.

 

A fa az egyik legkönnyebben elérhető nyersanyag a környezetünkben. Emellett viszonylag könnyen megmunkálható és ellenállóvá tehető a külső hatásoknak. Azonban a modern építészet nem csupán az esztétikumot, hanem a praktikumot és az anyagi kérdéseket is figyelembe veszi. Épp ezért lett kiváló alternatívája a fapadlónak a laminált parketta.

 

A laminált padló egyszerű és nagyszerű

 

A fa padlóburkolat elemeinek kialakítása időigényes és fáradságos munka. Eztán a padlót különféle vegyszerekkel kezelik a víz és egyéb szennyeződések ellen. Az elemek elhelyezése és rögzítése a padlón ugyancsak bonyolult feladat.

 

Ezzel szemben a laminált parketták gyártása jóval gyorsabb és egyszerűbb folyamat. Ráadásul a parkettalapok felülete nem csak naturális, hanem akár extravagáns mintákkal és színekkel is elérhető. Az elemek lerakása végtelenül egyszerű, hiszen akár szakirányú végzettség nélkül is összepattinthatóak a lapok. Arról nem is beszélve, hogy egy fahatású laminált parketta lerakása jóval kedvezőbb áron megvalósítható a fapadlóhoz képest. 

 

Parkettát minden helyiségbe

 

Sokáig leginkább a nappali szobákat burkoltuk laminált parkettalapokkal. Ám a hálószobában és gyerekszobában is szép lassan átvette a padlószőnyegtől a népszerűségi lista vezetését. Azzal, hogy a lakásokban a sok kis tér tervezését felváltották a kevesebb, ám összenyitott, nagyobb terek, a burkolatok is megváltoztak.

 

Nem ritka, hogy az amerikai konyha nappali részét fedő parketta visszaköszön a konyhában is. Sőt, újabban a fürdőszobában is használhatunk fa vagy fahatású melegburkolatokat. Természetesen ezek a termékek speciális, vízhatlan felületkezelést kapnak. S bár ez a vételáron is meglátszik, az otthonos hangulat, amit varázsolnak, megfizethetetlen. Ez alapvetően jellemző a parkettára a hideg járólapokkal szemben. 

 

Milyen paramétereket tartsunk szem előtt?

 

Amikor laminált parkettát választunk, természetesen az egyik legfontosabb szempont a lapok felületének mintázata és színárnyalata. Emellett azonban leolvashatunk néhány olyan paramétert a parketta csomagolásán, amit ugyancsak jó, ha figyelembe veszünk. A parketta vastagsága a szigetelés lehetősége, és ha van küszöbünk, annak magassága miatt fontos.

 

A kopásállóság ugyancsak egy olyan tulajdonság, amely tájékoztat minket a termék minőségéről. Fontos tudnunk, hogy az általunk választott laminált parketta kompatibilis-e a padlófűtéssel. Az összeillesztési technikát is tartalmazza a termékleírás, aminek akkor van jelentősége, ha mi magunk rakjuk le a lapokat. Ha megfontoltan választunk, biztosan nagyon elégedettek leszünk a laminált parkettánkkal.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu