Ezermesterek kíméljenek!

Ha a fürdőszobában elromlik valami, akkor a javítás, vagy a csere halaszthatatlan. Egy szétesett zuhanycső, vagy egy törött zuhanykabin miatt körülményesebbé válhat a mindennapi tisztálkodás, felfrissülés, így hajlamosak vagyunk gyors, de nem mindig a legjobb megoldás mellett dönteni.

És akkor jönnek azok az ötletek, melyekről később kiderül: nem is voltak olyan jók… Mert a szomszéd Feri - aki persze nem is vízvezeték-szerelő - hiába rakta össze a saját fürdőszobáját, mégsem tudja jól bekötni a szifont a mosdó alá és pár nap múlva úszik az egész ház!

 

Mindig hívjon szakértőt!

Ahhoz, hogy újra használható legyen a fürdőszoba, mindig szakértőt kell hívni.

Megéri a várakozás és a többletköltséggel sem kell számolni. Egy hibásan felszerelt mosdó, vagy csaptelep javítása, esetleges cseréje sokkal több kiadással jár, mintha már elsőre megbízható mestert hívtunk volna.

 

Nagyobb méret, nagyobb felelősség

A fürdőszobában vannak olyan berendezések, melyek méretüknél fogva veszélyesek lehetnek, ha nem megfelelően vannak beszerelve. Ilyen például egy kádparaván, vagy egy zuhanykabin. Ha belekapaszkodunk leeshet, a helytelen beállítás miatt az üveg megfeszül és eltörhet. Mindegyiknél fontos a jó rögzítés, precíz beépítés, így elkerülhetőek az esetleges balesetek.

Egy szakszerűen megépített fürdőszobában nincs vízszivárgás, nincs csöpögő csap és billegő zuhanyfülke. Minden masszív, stabil és éveken át kifogástalanul működik. Ön is ilyet szeretne?

 

Garancia mindenekfelett

Minden esetben elmondható, hogy akkor érvényesíthetjük csak a jótállással, garanciával kapcsolatos jogainkat, ha a terméket szakszerűen építették be és az mi is megfelelően használtuk.

Ma már az internetes regisztrációt követően extra garancia időhöz is juthatunk, ha követjük a termékekhez adott útmutatón szereplő lépéseket. Így, egy igazoltan szakember által beépített csaptelepre akár 5 év garanciát is vállal a gyártó. Megéri utána járni!