Oszlopventilátor távirányítóval, 90 cm, 60 W

Termékverzió: Oszlopventilátor távirányítóval, 90 cm, 60 W
Cikkszám: TWFR_90
Tömeg: 2,5 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
18 190 Ft
Rendelhető
Normál szállítás : 1490 Ft

Adatok

Gyártó
Somogyi Elektronic
Termékverzió
Oszlopventilátor távirányítóval, 90 cm, 60 W
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

 

TulajdonságRészletek
távirányítóvan
üzemmódoknormál, természetes szél és éjszakai üzemmód
kikapcsolásidőzítéskikapcsolás időzítés: 1-8 óra
ventilátorfokozatok3
teljesítmény60 W
zajszint59 dB(A)
oszcillálásvan
légtömegárammaximális ventilátor-légtömegáram: F = 25,0 m3 / min
légsebességlegnagyobb légsebesség: c = 2,61 m/sec
tápellátás230 V~ / 50 Hz
távirányító tápellátása1 x 3 V (CR2025) gombelem, tartozék
méret31 x 90 x 31 cm
egyébérintőgombokkal és távirányítóval vezérelhető • nagy méretű kijelző • hőmérséklet kijelzés

A TWFR_90 Oszlopventilátor kis helyigényének és magas kivitelének köszönhetően a legkisebb helységekben is elfér. Az oszlopventilátor 60 W teljesítményű, 3 fokozatban szabályozható ventilátor teljesítmény mellett állítható normál, természetes szél vagy éjszakai üzemmódra.

OSZLOPVENTILÁTOR TÁVIRÁNYÍTÓVAL, 90 CM, 60 W

Oszlopventilátor

A fehér 90 cm magas, 60W oszlopventillátor egy hatékony és sokoldalú hűtőeszköz, amely ideális választás lehet otthoni vagy irodai környezetben. Ez a ventilátor kiemelkedő teljesítményt és kényelmet nyújt a szellőzés terén. A ventilátor 90 cm magassága lehetővé teszi, hogy hatékonyan eloszlassa a levegőt a környezetben. Ezáltal a ventilátor képes nagyobb területeket lefedni, és kellemes hűsítést biztosítani a szobában. A 60W teljesítmény pedig erőteljes légáramlást eredményez, így gyorsan és hatékonyan hűt.

 

 

A fehér színű kialakítás elegáns megjelenést kölcsönöz a ventilátornak, és könnyen illeszkedik a környezetbe. Az oszlopforma stílusos és modern, amely esztétikai értéket ad a helyiségnek. A 90 cm magas, 60W oszlopventillátor számos beállítási lehetőséget kínál a felhasználóknak. Rendelkezik 3 különböző sebességfokozatokkal, amelyek lehetővé teszik a légáramlás intenzitásának szabályozását az egyéni preferenciák szerint. 

Az oszlopventillátor többirányú légáramlással rendelkezik, amely egyenletes hűtést biztosít a szobában. A forgó funkció lehetővé teszi, hogy a ventilátor oldalra és fel-le irányban is mozogjon, így még hatékonyabban terjesztheti a hűs levegőt a környezetben. A fehér 90 cm magas, 60W oszlopventillátor kiváló választás lehet, ha frissítő és kellemes légáramlást szeretne biztosítani a helyiségben. Az erőteljes teljesítmény, a kényelmes beállítási lehetőségek és a modern stílus együttesen hozzájárulnak a hatékony szellőzéshez és a kellemes környezet megteremtéséhez. Legyen szó otthonról vagy munkahelyről, ez az oszlopventillátor segít abban, hogy az ideális hőmérsékletet és komfortot élvezhesse.

A 1-8 órás kikapcsolás időzítő kényelmes használatot biztosít.
Elektronikus nyomógombokkal és távirányítóval egyaránt vezérelhető.

Vélemények

Oszlopventilátor távirányítóval, 90 cm, 60 W
Rendelhető