COMFORT légkondícionáló, kültéri

Cikkszám: HOME-18TR01-O
157 000 Ft
Nincs raktáron
Normál szállítás : 2490 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Somogyi Elektronic
Termékverzió
HOME-18TR01-O COMFORT légkondícionáló, kültéri
Garancia idő
24 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Inverteres  Igen
On/off klíma  Nem
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 5 kW
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 5.3 kW
Hűtési energiaosztály A++
Fűtési energiaosztály A+
Maximális zajszint 56 dB
Mérete 83x63,4x28,7

Termékleírás

Figyelem! E termék kizárólag együtt vásárolható a HOME-18TR01-I termékkel, így mindkettőből azonos mennyiséget tegyen a kosárba!
A HOME COMFORT klíma klasszikus vonalvezetésű, mégis minden részletében a legújabb technológiákat alkalmazó berendezés. A hűtő/fűtő klíma beltéri egysége halkan üzemel, melyet a „QUIET” üzemmóddal tovább csendesíthetünk. Hűtési energiaosztálya A++ besorolású, így a nyári kánikulában is hatékonyan hűti le környezetét. Fűtési energiaosztálya A+ besorolású, teljesítményére jellemző, hogy akár -15°C kültéri hőmérséklet mellett is képes fűteni.

HOME-18TR01-O COMFORT légkondícionáló, kültéri

Ha azonnali hidegre vagy melegre van szükségünk, akkor használhatjuk a „SUPER” üzemmódot (turbo), ekkor a klíma maximális teljesítményen működik. Az „I-feel” üzemmódban a közelünkben lévő távirányítóba épített hőmérő vezérli a klímánkat, így maximális kényelem érhető el. A kültéri egység halk, nyugodt járású, zavaró rezgésektől mentes. A DC-inverteres, energiahatékony megoldásnak köszönhetően minden pillanatban az ideális teljesítményen és fordulatszámon üzemel. Opcionális kiegészítő a SMART MODUL (HOME-AEH-W4A1), mellyel kényelmesen vezérelhetjük az otthoni WiFi-környezetben működő klímánkat bárhonnan, csupán egy okostelefon, internet elérés és az ingyenes applikáció segítségével.

Vélemények

COMFORT légkondícionáló, kültéri
Nincs raktáron