Praktikus és szép konyhát szeretnél baráti áron? Válassz elemes vagy blokkos konyhabútort!

A konyhabútor az egyik legfontosabb berendezése az otthonunknak. Ez az a helyiség ugyanis, amit a legtöbbet a használunk. A konyhában készítjük elő, főzzük, sütjük meg ételeinket, és gyakran itt is fogyasztjuk el. Ehhez pedig minőségi és strapabíró konyhabútorra van szükségünk. Fontos, hogy elférjenek a gépeink, a fogások készítéséhez, tálalásához és elfogyasztásához szükséges eszközeink.

Praktikus és szép konyhát szeretnél baráti áron? Válassz elemes vagy blokkos konyhabútort!

A konyhabútor megvásárlására több lehetőségünk is adott. Asztalos mesterrel hosszas tervezés és kivitelezés után elkészíttethetjük a berendezést. Ez azonban sok esetben akár hónapokig is elhúzódhat és mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Ha szeretnénk kedvezőbb áron konyhabútort vásárolni, azonban a minőségből nem engedünk, akkor az elemes és blokkos termékeket nekünk találták ki. 

Milyen a jól elrendezett konyha?

Bármekkora legyen is az otthonunk mérete, a konyhát igyekeznünk kell a leghasznosabban kialakítani. Ennek az a jól ismert oka, hogy számtalan tárgynak kell helyet találnunk a konyhaszekrényekben, fiókokban. Emellett el kell férnie a sütőnknek, a főzőlapunknak, adott esetben a mosogatógépnek és a hűtőszekrénynek is. Nem beszélve a mikrohullámú sütőről és a kávéfőzőről. 

Akkor lesz igazán zökkenőmentes az ételek elkészítése, ha kéznél van hozzá minden eszköz. A jól elrendezett konyhabútorban elérhető közelségben elférnek az edények, az evőeszközök, a poharak, a tányérok. Emellett viszont helyet kaphatnak a kevesebbet használt konyhai holmik is, például egy magasabb szekrényben. Ahhoz, hogy testre szabhassuk a konyhánkat, nem kell egyedileg megterveztetnünk az elemeket. Egy jól összeállított elemes konyhabútor tökéletesen funkcionálhat otthonunkban.

 

Így alakítsd ki elemes vagy blokkos konyhabútorod

A szakáruházakban kapható elemes és blokkos konyhabútorokkal gyorsan és kedvező áron alakíthatjuk ki konyhánkat. Az elemes fazonok esetében a legkisebb kiegészítőket is egyenként válogathatjuk össze. A konyhabútorunk korpuszát, a frontokat, a polcok elrendezését teljes egészében mi határozhatjuk meg. Színek és méretek változatos kínálatát találjuk meg az elemes konyhabútorok darabjai között.

A blokkos konyhabútorok esetében összeállított szetteket találunk, azonban ezeket is úgy variálhatjuk, ahogy csak szeretnénk. Egy- és többszínű bútorok, matt vagy épp magasfényű frontok tehetik jól használhatóvá a konyhánkat. Ezek az összeállítások tartalmazzák a bútorok vasalatait is, úgy mint a fiókok sínei és görgői. Ha egyedi elképzeléseink vannak a konyhánkat illetően, akkor érdemes blokkos vagy elemes berendezést választani.

Fontos kiegészítők a konyhában

További előnye az általunk megálmodott és összeállított konyhabútornak, hogy épp úgy gépesíthető, mint az asztalos által megtervezett berendezés. Itt is beépíthető a főzőlap, tökéletesen besüllyeszthető a mosogatótálca és a mosogatógép is. Nem jelent problémát a sütő, a mikrohullámú sütő vagy épp a kávéfőző integrálása sem a konyhabútorba. Mivel a felső szekrénysor elrendezését is szabadon határozhatjuk meg, a páraelszívó is kényelmesen elférhet a konyhánkban.

 

Gondoljunk a hulladék tárolására is

A kommunális és szelektív hulladék elkülönített gyűjtése fontos környezetünk védelme szempontjából. A webáruházunk kínálatában megtalálható konyhablokkok is alkalmasak a legmodernebb szeméttárolók beépítésére. Így elrejthetjük szem elől a kukát, és könnyen üríthető, többrekeszes szemétgyűjtőnk lehet.

Blog

Ajánlott termékek