Blog

Mit tud egy profi zuhanyfej?

2018.04.04 08:00

Zuhanyfej választás? Hála a tervezőknek ma már a zuhanyzás nemcsak egy mindennapos tisztálkodási rituálé lehet, hanem élmény, sőt segíthet lefaragni a számláinkból is. Persze mindig van hova fejlődni, ettől függetlenül érdemes fontolóra vennünk egy-egy darab beszerzését.

zuhanyfej

Lényegesen csökkenhet a vízfelhasználás

A tervezők az élményen kívül a környezet szempontjait is szem előtt tartják. Pár évvel ezelőtt például piacra dobták azt a zuhanyrózsát, amely számítások szerint akár 70%-kal csökkenti a vízfogyasztást a vízsugarak szétporlasztásával. Mivel az apró cseppek lényegesen nagyobb felületet borítanak be, így kisebb mennyiség vész kárba, mint amikor lefolyik vagy lepattan a bőrünkről.

Ha belegondolunk, ezzel a zuhanyfej megoldással nincs új a nap alatt, hiszen ezt már régóta bevett gyakorlatként alkalmazzák a mezőgazdaságban és a kertek locsolásánál. Olyan ez, mintha a fürdőben fejjel lefelé fordítanánk egy kerti locsolót.

Bármilyen jól hangzik ez elsőre, azért van egy hátránya, méghozzá az, hogy a víz a nagyobb felület miatt gyorsabban lehűl, vagyis a szokásosnál melegebb vizet kell használnunk. Ezt a problémát azért nem bánnánk, ha valamivel orvosolni lehetne – például egy újratervezett zuhanykabinnal.

zuhanyfej

Ez a zuhanyrózsa rád szól, ha pazarolsz

Egy másik újítás az okos zuhanyfej – ha már a sütőnk is okos, akkor ez sem maradhat ki a repertoárból –, amely figyelmeztet, ha túl sok vizet folyattunk el. Egy tusoláshoz átlagosan 80 liter vizet használunk el, az eszköz célja pedig az ebből eredő pazarlás visszaszorítása.

Mindezt a LED-lámpákkal kívánja elérni, ezen kívül felhívja a figyelmünket a problémára. A fejlesztést nem aprózták el a klasszikus változat mellett piacra dobtak egy bluetooth-os verziót is. Az alapváltozat ugyanúgy alkalmazható, mint egy hagyományos zuhanyfej. Annyi eltéréssel, hogy egy előre meghatározott beállítással piros villogó fénnyel jelez, amikor elértük az 50 literes vízmennyiséget.

A bluetooth-os testvére természetesen ennél többet tud, például megadhatjuk, milyen színű jelzést szeretnénk vagy beállíthatunk egy másik küszöbértéket, illetve nyomon követhetjük a vízfogyasztást az applikációval. Amikor a tus alá állunk és megnyitjuk a csapot, a lámpák zölden világítanak – egészen 10 literig.

Nagyon lelkesen fogadjuk a folyamatos újdonságokat és kíváncsian várjuk, mikor lesznek elérhetőek például azok a kabinok, amelyekben állva nézhetjük a kedvenc sorozatunkat vagy chatelhetünk egy beépített panelen.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu