Blog

Merülő- és fürdődézsák – itt kaphat hideget-meleget! 2. rész

2018.10.28 13:44
Homelux

A japán kultúra: mélység és a finomság. Na meg az onsen, a természetes hőforrások vizében való fürdőzés! A források környezetében legtöbbször csak minimális átalakításokat végeznek, kizárólag fát és követ használnak fel az építés során. Így a nagyközönség számára is látogatható, ám megőrzi a természet adta nagyszerűségét.

A Távol-keleti hagyományok szerves része az onsenekben való megmártózás, ami szigorú szabályokhoz kötött kikapcsolódás. Eltérni ez előírásoktól egyenesen tiszteletlenség, tehát jobb, ha tisztában vagyunk néhány ponttal:

 

Meztelenül, tisztálkodás után léphetünk csak a forrás vizébe, ahol úszni, lubickolni nem szabad, csak csendesen élvezni a forró víz kellemes hatásait. A fából készült fűthető dézsák ezt az életérzést hivatottak képviselni.

 

Hogyan, hol használjuk a fűthető dézsákat?

 

Nyugalom, pihenés, kikapcsolódás a természetben. A fűthető dézsákat a szabadban érdemes elhelyezni, ahol a fűtéskor keletkező füst távozni tud és a gőz lustán gomolyog a 35-45 C fokos víz felszínén télen, amikor kívül repkednek a mínuszok.

 

Mindamellett, hogy ezek a fürdőalkalmatosságok fűthetőek, természetesen hideg vízzel feltöltve is használhatóak, nyári melegben kellemes felfrissülést biztosítanak az egész családnak.

 

Igen, az egész család belefér! Mivel egy onsen fontos helyszíne a társadalmi kapcsolatok ápolásának, így a fürdődézsa is úgy lett tervezve, hogy ennek a paraméternek is megfeleljen. 4, vagy akár 12 személyt befogadó méretben is választhatjuk attól függően, hogy mekkora a család, a baráti kör, illetve mit bír el a pénztárcánk. A dézsa belsejében padok vannak, melyeken kényelmesen ülve lazíthat, megszabadulhat a stressztől. Legyen ez egy jó beszélgetés helyszíne!

 

Egy fából készült, gyönyörűen megmunkált dézsa a kert dísze lehet. A jó minőségű anyagoknak köszönhetően nem szivárog, színét megtartja, évekig számíthatunk rá. Fontos, hogy a kertben egy sík, sima terepet válasszunk az elhelyezésére, hiszen így nem billenhet meg, a víz nyomása pedig egyenletesen eloszlik. Kiegészítők egész sora választható a fürdődézsához, melyek a fürdőzés élményét teljesebbé teszik.

 

Tehát fűthető dézsára fel! Hideg limonádé a kézbe, csobbanjon Ön is a fürdődézsa hűs vizébe! Télen pedig élvezze a forró víz ölelését a hóval borított kertben.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu