Nyitott polcos szekrény LT4553 festett bambusz-fehér

Cikkszám: LT4553
17 990 Ft
RRP: 21 990 Ft
Beszállítói raktáron
Több színben
Több színben
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1290 Ft
Prémium szállítás : 3800 Ft

Adatok

Gyártó
Homelux
Termékverzió
Nyitott polcos szekrény LT4553 festett bambusz-fehér
Garancia idő
12 hónap
Szín

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség30 cm
Mélység18 cm
Magasság75 cm
Polcok száma3 db
Bútorlap vastagság9 mm
Súlya2,9 kg

Termék leírás

Önt is helyszűke gyötri lakásában illetve irodájába? Rakodóteret keres, ahová elrejtheti apróságait? Modern regál szolgálja Önt bármikor és bárhol. Kerete lakkozott bambusz és mappái minőségi MDF-ből készültek fehér kiszerelésben natúr szín kombinációjával. A regál praktikus és kerekes, aminek köszönhetően egyszerűen manipulálható. A bambuszbútor tartós, ellenálló és szilárdAntibakteriális tulajdonságokkal bír. Ideális megoldás a természetes elemek becsenésére otthonába.

Az MDF alkalmazása

Ez az anyagtípus a forgácslapok elterjedését követte. Míg a forgácslapok alkotó elemei között nagyok voltak a pórusok, ezért szinte lehetetlen volt egy tetszetősen sima felületkezelés, az MDF megjelenése a színesre lakkozott felületek lehetőségét indította el a bútoriparban.  A lapszabászat során kipattanó legkisebb elem az MDF lap esetében egy porszem nagyságú. Ennek eredményeképpen rendkívül éles vágott éleket kapunk, és ez is a festett felületek felé terelte az anyag alkalmazását.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről.

Vélemények

Nyitott polcos szekrény LT4553 festett bambusz-fehér
Beszállítói raktáron
17 990 Ft
RRP: 21 990 Ft