Blog

Könyvespolc ötletek

2020.02.11 08:00

Milyen legyen a nappali, vagy a dolgozóssarok? Klasszikus, indusztriális, esetleg eklektikus stílusú? Milyen könyvespolc illik legjobban az otthonunkba? Valami lélegzetelállító, ötletes és extrém megoldásra vágyunk, vagy tekintélyt parancsoló eleganciára? Íme néhány lakberendezési tipp a könyvespolcok kialakítására. Összegyűjtöttünk 8 könyvespolcot, melyek mind-mind önmagukban is remekművek, de megfelelő közegben már végtelenségig fokozható a hatásuk.

 

 

 

Extrém, loft, újra gondolt könyvespolcok

 

Ez a lebegőpolc, amely fémkosarak és gyönyörű, nyers fa kombinációjaként testesítik meg az igazán trendi loft életérzést, bármilyen nyersebb hatású otthonban jól mutatnak. Nem kell azonban mindenáron az egész lakásnak az i

Milyen legyen a nappali, vagy a dolgozóssarok? Klasszikus, indusztriális, esetleg eklektikus stílusú? Milyen könyvespolc illik legjobban az otthonunkba? Valami lélegzetelállító, ötletes és extrém megoldásra vágyunk, vagy tekintélyt parancsoló eleganciára? Íme néhány lakberendezési tipp a könyvespolcok kialakítására. Összegyűjtöttünk 8 könyvespolcot, melyek mind-mind önmagukban is remekművek, de megfelelő közegben már végtelenségig fokozható a hatásuk.

 

 

 

Extrém, loft, újra gondolt könyvespolcok

 

Ez a lebegőpolc, amely fémkosarak és gyönyörű, nyers fa kombinációjaként testesítik meg az igazán trendi loft életérzést, bármilyen nyersebb hatású otthonban jól mutatnak. Nem kell azonban mindenáron az egész lakásnak az indusztriális hangulatot követnie. Egy ilyen újra gondolt könyvespolc nagyon jól mutathat meleg színekkel és puha textilekkel, klasszikusabb vonalakkal berendezett nappaliban is, egy kis ötletes ellensúlyként.

 

 

 

Lebegő könyvespolc

 

 

 

Ezekkel a faládára hajazó, saját kézzel is elkészíthető lebegőpolcokkal is hasonló a helyzet. Egy country stílusú otthon, egy loft hatású nappali, vagy akár egy bájos kis vintage otthonban is jól mutatnak, de bármilyen eklektikába hajló nappaliban erőteljesen testesítik meg a természetesség és a kreatív funkcióváltás üzenetét.

 

 

 

Faládákból könyvespolc

 

 

 

Ez az egyszerű fémkeretes, fa lapokból álló könyvespolc pedig egyértelműen hordozza magán az indusztriális hatást. Nyers fapadló, téglahatású vagy egyszínű fal, mellé pedig finomításként valami klasszikus, meghökkentően elegáns kiegészítő, mondjuk egy aranyozott képkeret, és máris csodát hoztunk létre. Persze ennél nyersebb irányt is választhatunk, vagy épp letisztult, egyszerű és természetes skandináv stílust, ahol a fa érvényesül a legjobban, és színes textilekkel keltjük életre a teret.

 

 

 

Fémkeretes könyvespolc

 

 

Könyvespolcot IDE KATTINVA rendelhet Tőlünk.

 

 

 

Modern és hatásos

 

Egyszerű szögletesség, mértani pontossággal. A modern lakberendezési stílus tökéletes ismérvei. Azonban a gyönyörű, erezett sötét fa egy kis klasszikus eleganciát kölcsönöz ennek a polcos szekrénynek, melyet így egy klasszikus és modern stílus eklektikus keverékeként berendezett otthonba ugyanúgy elhelyezhetünk, mint a képen látható, ismét indusztriálisba hajló közegbe. A stílus a kiegészítőkön is múlik. Földgömb, klasszikus, meleg színű perzsaszőnyeg, hozzá pedig egy nyersebb kidolgozású munkaasztal, és tökéletes dolgozószobát teremtettünk.

 

 

 

Szögletes, fa könyvespolc

 

A képen látható, elegáns és természetes, örök érvényű fa polcos szekrény legnagyobb értéke a geometrikus elemek játéka, a polcok aszimmetrikus elhelyezése. Modern, designos hatást keltve teszi frissé a teret. Egy ilyen könyvespolc szinte bármilyen stílusú közegben jól mutat. Választhatunk mellé klasszikus vonalú, elegáns bútorokat, de egy kis játékossággal színes és meleg otthont is teremthetünk köré.

 

 

 

Fa sarok könyvespolc

 

 

 

Amikor egy egész falat beépítenénk

 

Előfordul, hogy a legfunkcionálisabb megoldás egy ilyen stílusos és sikkes nappalit vagy dolgozószobát hoz létre. Jó, amikor a dolgok így összeállnak. Ennek az egész falat kisajátító, monumentális könyvtároló rendszernek a titka a világos színében rejlik, mely légiesebbé, vidámabbá varázsolja a teret, melyet persze nagyít is. Alul a zárt szekrények jót tesznek a megjelenésnek is, és tárolás szempontjából sem elhanyagolandó ez a megoldás. A klasszikus kopottas megjelenés külön varázsa ennek a könyvespolcnak, melyet tejfestékkel érhetünk el.

 

 

 

Egész falas könyvespolc

 

Az egész falat elfoglaló könyvespolc nem csak klasszikus vagy vintage stílusú lehet. Ez a szögletes, négyzetekre osztott megoldás modern megjelenést biztosít a helyiségnek, így akik ezt a stílust választják, szintén találhatnak megoldást a könyvtárolás kérdésére. A könyveken kívül egy-két jól elhelyezett, a fókuszt magára vonó dísztárgy férhet itt még jól meg, de a zsúfoltságot el kell kerülnünk, ezért egy ilyen nyitott rendszerben, amelyet mégis modern formák uralnak, fontos a rend és az átláthatóság.

 

 

 

Szögletes könyvespolc

 

Az elegancia jegyében

 

Ki mondta, hogy ami elegáns, az csak sötét fa lehet? Íme egy gyönyörű modern art-deco hatású könyvespolc, amely telitalálat. Mellé sötétkék, mély sötétzöld, vagy esetleg fehér-bézs fal és kiegészítők, és máris érvényesül ez a stílusos csoda.

 

 

 

Modern art-deco könyvespolc

 

Könyvespolcot IDE KATTINVA rendelhet Tőlünk.

Kedvencekhez
Lapra szerelve szállítjuk
Lapra szerelve szállítjuk
Beszállítói raktáron
23 500 Ft
Kedvencekhez
Beszállítói raktáron
14 900 Ft

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu